ZAVRTAO MI JE RUKE I DAVIO ME: Maja Nikolić je trpela nasilje, a evo šta je tada radio njen sin!
Maja Nikolić, Foto: Damir Dervišagić

kakva priča

ZAVRTAO MI JE RUKE I DAVIO ME: Maja Nikolić je trpela nasilje, a evo šta je tada radio njen sin!

Pored toga što je u drugom braku trpela nasilje, bar kako ona tvrdi, Maja se doživela još jedan životni udarac

Objavljeno:

Nikolićeva je šokirala domaću javnost kada je pre četiri godine otkrila da je trpela fizičko maltretiranje od bivšeg muža Vuka Kandića, a njega je čak i okrivila za smrt svoje majke.

- Pre sedam godina me Vuk Kandić psihički i fizički zlostavljao i tada sam ga prijavila, međutim, policija i vlast mi nisu pomogli i odustala sam od borbe. Ja sam svoje dete izgubila i sada nema svrhe da pričam o toj temi - rekla je Nikolićeva i otkrila detalje nasilja:

- Nije me pesnicama udarao, već mi je zavrtao ruke i davio me. U policijskoj stanici u u ulici Božidara Adžije mi niko nije tada pomogao. Moja deca i majka su sve to gledali. Šta dalje da vam kažem... Moja majka se posle niza zlostavljanja i razbolela i dobila rak. Zbog toga što me on maltretirao, ona je umrla. Borila se sedam godina i zato mi je jako bolno da pričam o toj temi.

Pored toga što je u drugom braku trpela nasilje, bar kako ona tvrdi, Maja se doživela još jedan životni udarac. Pevačica je nakon višegodišnje sudske borbe izgubila starateljstvo nad mlađim sinom Lazarom, kojeg je dobila u braku sa Kandićem.

- Ostaje mi samo da se žalim sudu u Strazburu - izjavila je Maja početkom 2014. godine. Njoj je sud odredio da plaća alimentaciju od 11.000 dinara i da sina može da viđa svakog drugog vikenda, kao i sredom i petkom po nekoliko sati.

Maja Nikolić
Maja Nikolić foto: Printscreen/Instagram

Nikolićeva je dugo bila očajna zbog ove odluke suda, sve dok u javnost nije dospela informacija da je desetogodišnji Lazar sam prijavio policiji svog oca Vuka Kandića za porodično nasilje.

To je za domaće medije početkom prošle godine potvrdila Majina advokatica Gordana Laketić.

- Prema Majinim rečima, sin Lazar otišao je u policiju i prijavio oca. Ja sam podnela parničnu tužbu za promenu odluke o starateljstvu nad detetom, kao i meru zaštite zbog nasilja u porodici. Sada je sve na sudu i Centru za socijalni rad. Prema Majinim rečima, to traje već duži vremenski period.Ona za to nije znala dok Lazar nije prijavio oca - rekla je advokatica i dodala:

- Imamo fotografije dečaka na kojima se vide povrede po telu i kompletnu medicinsku dokumentaciju. Verujem da će sada nadležni reagovati na pravi način - rekla je ona.

Pošto je pokrenut sudski postupak protiv Kandića za navodno nasilje nad sinom, sud je odredio Maji privremeno starateljstvo na sinom Lazarom, a ocu dozvolilo da ga viđa jednom nedeljno uz prisustvo socijalnih radnika sve dok je proces u toku. Nije poznato da li je u međuvremenu okončan sudski postupak protiv Kandića.

Bonus video:

IZBACILA DEKOLTE U PRVI PLAN: Nina Radulović obukla usku haljinu i napravila HAOS

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.