REGION BRUJI O NJENOJ UDAJI ZA FILIPA ŽIVOJINOVIĆA: Da li ste znali da javnost nije Prijovićku prvi put videla u Zvezdama Granda?! (VIDEO)
Prija je sada jedna od najpopularnijih pevačica na estradi, Foto: Andreja Dmanjanović/ Glossy

ODUVEK JE ŽELELA DA BUDE PEVAČICA

REGION BRUJI O NJENOJ UDAJI ZA FILIPA ŽIVOJINOVIĆA: Da li ste znali da javnost nije Prijovićku prvi put videla u Zvezdama Granda?! (VIDEO)

Pre samog pojavljivanja u pomenutom muzičkom takmičenju, Prija je objavila svoj debi singl 2009. godine i to predstavljajući se kao Aleksandra Any

Objavljeno:

I dok se sve moguće stranice štampanih i elektronskih medija pune informacijama o budućoj gospođi Živojinović i svadbi koja se najavljuje ovog leta, malo je onih koji znaju da Prijovićkino prvo pojavljivanje nije bilo u Zvezdama Granda.

Pre samog pojavljivanja u pomenutom muzičkom takmičenju, Prija je objavila svoj debi singl 2009. godine i to predstavljajući se kao Aleksandra Any, koja će pokoriti estradnu scenu jer su i mnoge pevačice pre nje sa 14-15. godina krenule sa probijanjem pa stigle do samog vrha.

Prvo javno pojavljivanje Aleksandre Prijović
Prvo javno pojavljivanje Aleksandre Prijović foto: Printscreen Youtube

Ipak, nakon što sa svojim debitantskim singlom nije postigla neki uspeh, danas popularna Prija odlučila je da svoju sreću okuša u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, za šta se ispostavilo da je bio pun pogodak.

Sigurno da Aleksandra nije mogla ni da sanja da će stići do ovde dokle je stigla, a vi poslušajte njenu prvu pesmu, pa procenite koliko se promenila od tada:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.