ĐOLE ĐOGANI KONAČNO PROGOVORIO O LUNINOM UČEŠĆU U ZADRUZI: Protiv sam toga, žao mi je Lune!
Đole je protiv toga da članovi njegove porodice ulaze u rijaliti, Foto: Dragan Kadić

NE PODRŽAVA RIJALITI

ĐOLE ĐOGANI KONAČNO PROGOVORIO O LUNINOM UČEŠĆU U ZADRUZI: Protiv sam toga, žao mi je Lune!

S obzirom na to da se prezime Đogani svakodnevno pominje u najgledanijem rijalitiju Zadruga, Đole je prokomentarisao svoje viđenje popularnog rijalitija

Objavljeno:

Đole Đogani godinama živi mirniji porodični život sa suprugom Vesnom, te je njihova svakodnevica daleko drugačija od ostalih članova porodice Đogani. Đole se osvrnuo na učešće svoje bratanice Lune u Zadruzi.

S obzirom na to da se prezime Đogani svakodnevno pominje u najgledanijem rijalitiju Zadruga, Đole je prokomentarisao svoje viđenje popularnog rijalitija:

Đoletu je žao Lune zbog svega što prolazi u Zadruzi
Đoletu je žao Lune zbog svega što prolazi u Zadruzi foto: Printscreen Youtube

- Ne gledam, pa me ne dira. Žao mi je što mala Luna prolazi kroz razne faze svega i svačega. Ja nisam bio za to da bilo ko od porodice Đogani uđe u rijaliti - rekao je Đole i progovorio o lapsusima zbog kojih ga i dan danas "prozivaju":

- Čuvena priča "Čekaj me kod kolima", pa "Sladžin bivši muž". Ja sam odradio da to bude u moju korist, iako se nije radilo o meni, meni su pripisali. Ja nisam potpuno grešio, drugi su grešili. Kada bih se ja ogradio i rekao nisam to ja, Gagi je, nisam ja, Baki je, ispao bih debil, budala. To su moja braća. Nisu načitani, ne čitaju, ali su mi braća i za njih bih dao sve - rekao je Đole za beogradske medije.

Bonus video SPEKTAKL U ARENI: Pola estrade došlo na koncert Saše Matića!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.