ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ OTKRILA SVOJE MRAČNE TAJNE: Nećete verovati šta Cecina ćerka voli i koje su njene NAJVEĆE MANE (FOTO)
Anastasija često sa svojim fanovima deli detalje iz privatnog života, Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ OTKRILA SVOJE MRAČNE TAJNE: Nećete verovati šta Cecina ćerka voli i koje su njene NAJVEĆE MANE (FOTO)

Anastasija je na svom Instagram profilu objavila nekoliko stvari koje do sada nismo znali o njoj, ali je takođe isticala i svoje mane

Objavljeno:

Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, već neko vreme se bavi modelingom, bila je na naslovnoj strani Voga, ali joj je pevanje i dalje u krvi.

Anastasija je na svom Instagram profilu objavila nekoliko stvari koje do sada nismo znali o njoj, ali je takođe isticala i svoje mane.

Ovo ili ono:

Voli leto, večeru, grad umesto sela, zalazak sunca, Nutelu, tuširanje joj više prija od kupanja. Voli palačinke, kao i hranu za poneti.

Ovo ili ono...
Ovo ili ono... foto: Printscreen Instagram

O meni:

Uvek u mojoj tašni: Balzam za usne (pošto su mi usne uvek suve) Loša navika koju imam: Uf... Moja lenjost pretpostavljam. Prva stvar koju uradim ujutru: Proverim moj telefon. Strah koji imam: Od buba svih vrsta. Trenutno volim na Instagramu: Uvek proveravam moje prijatelje, pa recimo da je to.

O meni...
O meni... foto: Printscreen Instagram

Upoznajte me:

Ime i godine: Anastasija, 19 Gde si rođena: Beograd, Srbija Koliko si visoka: 1.78 Posao iz snova: Pevačica (izvođač) Posebno me iritira: Ljudi koji sporo hodaju ili iznenada stanu na trotoaru.

Anastasija je otkrila i kakvu hranu voli, što je mnogima zapravo bilo posebno iznenađujuće:

Upoznajte me...
Upoznajte me... foto: Printscreen Instagram

Hrana:

Omiljena pikantna hrana: kiseli krastavčići Omiljena slatka hrana: Bilo šta što uključuje čokoladu. Hrana koju ne mogu da podnesem: Sve jedem, na žalost. Omiljena hrana za poneti: Pica ili Mek Donalds Moj poslednji obrok na Zemlji bi bio: biftek, polu živ, sa salatom sa strane koja je izuzetno pikantna i pomfritom. Poslednja stvar koju sam jela: Pica sa peperonima. Trenutno volim...

Hrana...
Hrana... foto: Printscreen Instagram

Navedi svoje omiljeno:

Mesto: Pariz Odmor: Svi odmori koji uključuju moje najbolje prijatelje ne mogu biti dosadni. Netflix šou: 13 razloga zašto Poznata simpatija: Zapravo nemam neku Nedozvoljeno zadovoljstvo: Prejedanje

Navedi svoje omiljeno...
Navedi svoje omiljeno... foto: Printscreen Instagram

Bonus video TOPI SE OD LJUBAVI: Ceca izazvala opšte oduševljenje novim video snimkom!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.