Snežana Đurišić SMUVALA ginekologa, dugo su se KRILI, razotkrila ih je Ceca, a evo šta on kaže o svojoj IZABRANICI (FOTO)
Snežana Đurišić je srećna i emotivno ispunjena, Foto: Dragana Udovičić

PRONAŠLA LJUBAV

Snežana Đurišić SMUVALA ginekologa, dugo su se KRILI, razotkrila ih je Ceca, a evo šta on kaže o svojoj IZABRANICI (FOTO)

O tome da su njih dvoje u ljubavi, dugo se spekulisalo po gradskim kuloarima, ali je Đurišićeva svaki put na pitanje novinara o svom izabraniku vešto izbegavala odgovor

Objavljeno:

Vanja Milošević, ginekolog-akušer s kojim je Snežana Đurišić u emotivnoj vezi, rekao je za svoju partnerku da je smatra princezom i da je ona vredna svakog poštovanja.

Pevačica i ugledni doktor beogradske klinike Narodni front, prema saznanjima Kurira, u ljubavi su već skoro godinu dana i u poslednje vreme sve češće dolaze zajedno na gradska dešavanja. Oni su rešili da svoju ljubav više ne kriju, pa doktor Milošević Snežani pravi društvo gde god da se pojavi.

Divna gospođa

I pored toga što je očigledno da među njima postoje snažne emocije koje primete svi kada ih vide zajedno, Đurišićeva ni juče nije htela o tome da govori za Kurir, pa se nije javljala kada smo je zvali, dok je njen partner odlučio da se oglasi.

Njen izabranik je ginekolog Vanja Milošević
Njen izabranik je ginekolog Vanja Milošević foto: Printscreen

U ekskluzivnoj izjavi, poznati doktor je, ne želeći ni da potvrdi ni da demantuje naša saznanja o njegovoj vezi sa poznatom pevačicom, rekao da je Snežana izuzetna žena za koju ima samo reči hvale.

- Snežana je tako divna žena, veliki prijatelj, a iznad svega prava dama. O njenim umetničkim dometima je izlišno i govoriti. Ona će u meni uvek imati pravog i iskrenog prijatelja i ni ja niti iko drugi ne treba i ne sme tu i takvu sliku o njoj bilo kakvim komentarima da ruši.

Dugo su se skrivali od javnosti
Dugo su se skrivali od javnosti foto: Daktilo

Verujte mi da se Snežana Đurišić ne komentariše. Iskreno mislim da je ona prava princeza i daj bože da nam je više takvih. I da ne pomislite da pokušavam da se pravdam, kako branim nju. Tako bih sutra rekao i za svaku drugu ženu, bila ona vaša sestra, žena bila prijateljica. Budite sigurni da je tako - rekao je doktor Milošević.

Zajedno u Sarajevu

O tome da su njih dvoje u ljubavi, dugo se spekulisalo po gradskim kuloarima, ali je Đurišićeva svaki put na pitanje novinara o svom izabraniku vešto izbegavala odgovor.

Razotkrila ih je Ceca
Razotkrila ih je Ceca foto: Printscreen Instagram

Kada je u novembru pevačica imala nastup u Sarajevu, s njom je bio i doktor Vanja, ali tada su uspeli da izbegnu susret s novinarima, koji su im neprestano bili za petama.

Nedavno su bili zajedno na jednoj proslavi, a kako smo juče objavili, raskrinkala ih je Ceca Ražnatović. Ona je na Instagramu objavila selfi fotografiju sa Viki Miljković, ali se u pozadini vide Snežana i njen partner.

Bonus video POZLILO MU JE NA NASTUPU I HITNO JE OPERISAN: Mladi pevač je izašao iz bolnice i evo kako izgleda!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.