I DALJE SE PRIČA O TRANSFERU GODINE: Žika Šarenica odnedavno je na Pinku, a evo kako se provodi u NOVOM DRUŠTVU (FOTO)
Žika Nikolić, Foto: Dragana Udovičić

SNAŠAO SE

I DALJE SE PRIČA O TRANSFERU GODINE: Žika Šarenica odnedavno je na Pinku, a evo kako se provodi u NOVOM DRUŠTVU (FOTO)

Slika je nastala na snimanju televizijske emisije

Objavljeno:

Vest da čuveni Živorad Žika Nikolić posle niza godina uspešnog vođenja emisije "Žikina šarenica" na RTS-u prelazi na televiziju "Pink" dočekana je kao veliko iznenađenje. A kako je poznatom voditelju u novom okruženju, pokazuje njegova slika sa dobrom poznatim licima.

Žika je na njoj u društvu kolega Dajane Paunović, Nemanje Velikića, Dušice Jakovljević, Marije Egelje i pevačice Dragice Radosavljević Cakane.

Slika je nastala na snimanju televizijske emisije, a iako smo nekadašnjeg voditelja "Šarenice" najčešće viđali sjajno raspoloženog, moramo priznati da je ovo jedno od njegovih najveselijih izdanja.

Po osmehu se raspoloženje poznaje, a Žikin osmeh kaže da mu je u ovm društvu baš potaman.

Žika Nikolić u društvu novih kolega sa Pinka
Žika Nikolić u društvu novih kolega sa Pinka foto: Printscreen/Instagram

Žika Nikolić odlično se snalazi u novoj sredini, ali se sjajno snalaze i novi voditelji "Šarenice" Ana Babić i Slobodan Šarenac.

A voditelj je nedavno odgovarajući na pitanja "Pulsonlajna", otkrio kakvu će to emisiju voditi na "Pinku" sličnog ili različitog kao što je formata od čuvene "Šarenice", a dotakao se i bivše kuće Radio-televizije Srbije ističući da bi voleo da završi karijeru na javnom servisu.

"Nisam se obavezao prema Mitroviću da prenosim emisiju "Žikina šarenica". Prešao sam na "Pink". Mislim da su se stvorili uslovi da sa istim nazivom i konceptom emisija pređe na drugu televiziju. To je format koji sam ja osmislio.

Što se mene tiče, na "Pinku"može da ide "Žikina Šarenica", jer i kada smo se dogovorali Aleksandar Tijanić i ja došao sam sa predlogom da se emisija zove Žikina, dok je on dodaa ovo drugo i tako je i bilo. Tako je postao kum te emisije".

BONUS VIDEO: SRPKINJA ZASENILA U HOLIVUDU: Naša manekenka prošetala crvenim tepihom!

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.