MIRA ŠKORIĆ UHVATILA VERENIKA U KREVETU S MUŠKARCEM: Da sam imala pištolj, UBILA BIH obojicu!
Pevačica je u šoku, Foto: Vladimir Sporčić

EKSKLUZIVNO ZA KURIR

MIRA ŠKORIĆ UHVATILA VERENIKA U KREVETU S MUŠKARCEM: Da sam imala pištolj, UBILA BIH obojicu!

Mira je najpre odbijala da priča o tome, ali je na naše insistiranje odlučila da progovori o ovom skandalu

Objavljeno:

Mira Škorić (46) raskinula je veridbu s Nemcem. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, folk zvezda zatekla je svog partnera u krevetu s muškarcem!

Pevačica je nedavno posetila biznismena iz Berlina bez najave, kako bi mu priredila iznenađenje. Međutim, kada je ušla u njegov stan, u koji je trebalo uskoro da se useli, zatekla je šokantnu scenu - Nemac je bio u krevetu s mlađim muškarcem! Folkerki je pao mrak na oči, počela je da psuje i viče, a njen verenik je uporno ponavljao da mu je to samo dobar prijatelj. Škorićka mu nije poverovala, bacila je verenički prsten, zalupila vrata i zauvek ga napustila.

Mira je najpre odbijala da priča o tome, ali je na naše insistiranje odlučila da progovori o ovom skandalu.

- Jao, bože, mislila sam da se ovakve stvari dešavaju samo u filmovima. Ovakvu sramotu nikad nisam doživela. Toliko sam ponižena kao žena da ne znam kako da se nosim s tim. Nijednog trenutka nisam pomislila da bi me prevario s nekom ženom, a kamoli s muškarcem! Tu sliku ne mogu da obrišem iz svoje glave. Ovaj svet je otišao dođavola - započinje ispovest Mira.

Uhvatila je svog verenika u prevari i to sa muškarcem
Uhvatila je svog verenika u prevari i to sa muškarcem foto: Vladimir Sporčić

Pevačica kaže da je s Nemcem videla budućnost i da će joj mnogo vremena biti potrebno da se oporavi. S obzirom na to da je strastveni ljubitelj pištolja i da često ide u streljanu, pevačica je srećna što u tom trenutku nije imala oružje pored sebe.

- Zbog posla sam bila sprečena da neko vreme idem u Berlin, iako me je svakodnevno molio da dođem kod njega. Kada sam jedva uspela da odložim neke obaveze, rešila sam da ga iznenadim. Pošto imam ključ od stana, nisam mu se najavila, a kada sam ušla.... Evo i sada se ježim od toga! Uhvatila sam ga s muškarcem! Toliko sam povređena i da sam u tom trenutku imala pištolj kod sebe, ubila bih ih obojicu! Bacila sam mu prsten, okrenula se i otišla. Mnogo me povredio, izgubila sam veru u ljubav - iskreno je ispričala za Kurir folk zvezda i dodala da je prekinula svaki kontakt s bivšim verenikom.

Da je imala pištolj kod sebe, obojicu bi ih ubila
Da je imala pištolj kod sebe, obojicu bi ih ubila foto: Marina Lopičić

Škorićka i dve godine stariji biznismen iz Berlina upoznali su se na jednom prijemu, gde se ona pojavila kao specijalna gošća, i brzo su uplovili u vezu. Pevačica je prvi put pokazala verenički prsten u decembru, na dodeli nagrada za životno delo Saveza estradno-muzičkih umetnika i izvođača Srbije. Posle raskida bacila je verenički prsten.

Kurir je nedavno uhvatio Miru kako se dopisuje s Nemcem. On je zbog nje usavršio srpski jezik, koji je zbog posla u našoj zemlji naučio pre 10 godina.

- Ljubavi, prelepa si u belom! Jedva čekam taj dan kad ćeš biti moja za ceo život - napisao je Nemac Miri u poruci, a ona mu odgovorila:

- Ja ne mogu da verujem.

- Veruj, boginjo moja - uzvratio joj je biznismen.

Bonus video CECA NA DEBELOM MINUSU KO LOŠA: A onda je ugledala TRANSPARENT koji ju je oborio s nogu! ZA JEDNU SE ŽIVI...

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.