OGLASIO SE I ANASTASIJIN PRETUČEN PRIJATELJ: U napad na mene umešan je ZEMUNSKI KLAN!
Stevan je poznati estradni frizer, koga pevačice obožavaju, Foto: Printscreen Instagram

ESTRADNI FRIZER TVRDI

OGLASIO SE I ANASTASIJIN PRETUČEN PRIJATELJ: U napad na mene umešan je ZEMUNSKI KLAN!

"Oni će sigurno biti uhapšeni, možda već do kraja noći"

Objavljeno:

Poznati beogradski frizer i najbolji drug Anastasije Ražnatović, Stevan Radivojević, pretučen je pre dva dana u Beogradu od strane petorice muškaraca koji su upali u njegov salon. Kako se saznaje, napadači nisu uhapšeni.

Pretučeni frizer je u prijavi naveo da iza napada stoji nekadašnja devojka jednog od vođa zemunskog klana, prenose beogradski mediji.

Takođe je napomenuto da je on pre desetak godina bio frizer te devojke.

Stevan je najbolji prijatelj Anastasije Ražnatović
Stevan je najbolji prijatelj Anastasije Ražnatović foto: Printscreen Instagram

- U 14.15 časova petorica muškaraca su upala u moj salon, udarali su me i šutirali pred svim zaposlenima, pred mušterijama, i naočigled svih kamera. Ja ne znam šta sam uradio da mi se ovo desi, ali znam da ću ovaj put ovo izgurati do kraja. Lice mi je otečeno od šamara, imam bolove u stomaku... Ja sam običan frizer, iako sam poznat frizer. Ne mogu da verujem da ću morati u ovoj zemlji ponovo da idem sa obezbeđenjem pošto sam posle prošlog incidenta angažovao obezbeđenje - izjavio je Stevan za Telegraf i istakao da je to već drugi napad na njega.

- U tom trenutku mi je pomogla moja drugarica Tamara Drašković, kada su je prepoznali, prestali su. Ja znam ko stoji iza toga, ali mi je inspektor rekao da ništa ne pominjem. Oni će sigurno biti uhapšeni, možda već do kraja noći. Nisam otišao ni na pregled jer sam dva sata kasnije imao let za Cirih, gde sam morao da odem i gde se i sada nalazim - rekao je frizer.

Bonus video Saša Matić zapalio Kraljevo! 5.000 uglas pevalo hitove

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.