MUŽ NATAŠE BEKVALAC SLAVIO ROĐENJE ĆERKE: Njegov otac i Natin SVEKAR otišao sa svadbe posle samo SAT VREMENA!
Nataša se porodila 28. februara u privatnoj bolnici, Foto: Printscreen Instagram

SLAVILO SE

MUŽ NATAŠE BEKVALAC SLAVIO ROĐENJE ĆERKE: Njegov otac i Natin SVEKAR otišao sa svadbe posle samo SAT VREMENA!

Lukin otac je brzo zapalio

Objavljeno:

Luka Lazukić, suprug Nataše Bekvalac, okupio je porodicu i najbliže prijatelje u domu na Dedinju kako bi proslavili rođenje njihove princeze Katje.

Zgrada u kojoj živi poznati par bila je ukrašena balonima i cvećem, a kako je slavlje organizovano već u popodnevnim časovima, sve je bilo spremno za dolazak gostiju.

Među prvim zvanicama bio je ponosni deda Radomir, Lukin otac, koji nije mogao da sakrije sreću zbog prinove.

- Šta da vam kažem, presrećan sam. Nataša je predivna snajka, a sada sam najsrećniji čovek na svetu zbog unuke Katje - rekao je Rade, koji je već nakon jednog sata napustio žurku.

Luka i Nata su ćerki dali ime Katja
Luka i Nata su ćerki dali ime Katja foto: Printscreen Instagram

- Na proslavi je mlađa ekipa. Ne moram tamo biti celo veče, šta ću im ja - rekao je u svom maniru Radomir, dok se sa sprata čula muzika.

Nešto kasnije, proslavi se pridružila i Natašina starija sestra Dragana Bekvalac, koja nije skidala osmeh sa lica, kao i ostali članovi pevačicine porodice, koji sa nestrpljenjem čekaju da im se pridruži novi, najmlađi član.

- Luka je najveseliji, presrećan je što je dobio još jedno dete. Pravi je domaćin, dočekao je svakog gosta onako kako dolikuje, a sve vreme je pevao, đuskao i nazdravljao. Nataša i on su se dogovorili da se njihovi najmiliji okupe u stanu, a čestitke od komšija su se nizale sve vreme. Oni su fotografije i video-snimke slali Nataši kako bi joj preneli delić atmosfere, a sve je spremno za njen izlazak iz bolnice - kaže izvor koji se našao na licu mesta.

Sve je spremno za Natin izlazak iz bolnice
Sve je spremno za Natin izlazak iz bolnice foto: Dragana Udovičić

Nataša Bekvalac se carskim rezom porodila 28. februara u beogradskoj privatnoj bolnici, a porođaju je prisustvovao i Luka Lazukić. Kako je jednom prilikom rekla, Nataša na početku nije mogla da razume želju svog supruga, a potom je otkrila da je to dozvolila zbog ljubavi koju oseća prema njemu. Budući da je sve proteklo u najboljem redu, pevačica je objavila fotografiju na društvenim mrežama uz emotivnu poruku.

- Teško da bilo šta od onog što osećam rečima mogu da iskažem. Rodila sam Katju. Hvala na ljubavi, lepim rečima, željama i podršci - napisala je Nataša, koja će nakon oporavka živeti na salašu u Čeneju, mestu između Beograda i Novog Sada.

Bonus video VELIKE SMO I IZLAZIMO U GRAD: Mia Borisavljević je aktivna trudnica, provodi se i u 9. mesecu!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.