POSLE DARKA PRVI PUT PROGOVORILA O NOVOM DEČKU! Niko nije očekivao da će Ana ovo da kaže! (FOTO)
Ana Sević o novom dečku, Foto: Damir Dervišagić

neočekivano

POSLE DARKA PRVI PUT PROGOVORILA O NOVOM DEČKU! Niko nije očekivao da će Ana ovo da kaže! (FOTO)

Njenu objavu na društvenim mrežama svi komentarišu!

Objavljeno:

Pevačica Ana Sević čvrsto stoji pri odluci da se o razvodu od Darka Lazića, nakon zajedničkog saopštenja u kojem su obelodanili da se rastaju, dalje neće izjašnjavati. Ipak, čitavu javnost i dalje je zainteresovana za njen privatni život koji se ona trudi da sakrije kao zmija noge. Međutim, od kamera emisije "Paparaco lov" ipak nije uspela da se sakrije.

Nju su vešti snimatelji ove emisije koja se emituje na TV Pink uslikali sa nepozatim ćelavim muškarcem sa kojim razmenjuje nežnosti u kolima, a nakon snimka koji je privukao veliku pažnju, Ana se oglasila putem Instagrama.

Ona se, očekivano, nije osvrnula na snimak u kojem su glavni akteri ona i njen novi dečko, već je pratiocima na Instagramu uputila poruku koja je mnoge navela na razmišljanje.

- Postoje datumi koji se nikad ne zaborave i ljudi koji nikad ne prođu. Brojevi koje urežeš u kožu, mada ih i bez toga ne bi preskočio. Neke pesme kojima daruješ jetru svaki put kad ih čuješ, gradovi kojima se vraćaš i ožiljci koji nikada ne zarastu - poručila je Ana putem Instagrama.

foto: Printscreen/Instagram

Bonus video:

NAPOLJU PUCA DEBELI MINUS: A Edita se skinula u bikini, muškarci odlepili za njenim zmijskim telom

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.