Bivšu ženu je upoznao u rijalitiju, onda ga je OPTUŽIVALA da je GEJ, da ju je DAVIO, pa mu je gost na nastupu ODGRIZAO UVO! Evo kako danas izgleda (FOTO)
Danijel i Jovana upoznali su se u rijalitiju Farma, Foto: Printscreen Youtube

NEKAD I SAD

Bivšu ženu je upoznao u rijalitiju, onda ga je OPTUŽIVALA da je GEJ, da ju je DAVIO, pa mu je gost na nastupu ODGRIZAO UVO! Evo kako danas izgleda (FOTO)

Pevač je i pre nekoliko godina doživeo veliku neprijatnost kada je njegova, sada bivša supruga, sa kojom je započeo ljubavnu vezu u rijalitiju, u medije iznosila razne gadosti na njegov račun

Objavljeno: 14:59h

Crnogorski pevač Danijel Alibabić doživeo je strahotu na jednoj svadbi kada mu je razjareni gost odgrizao deo uveta. Pevaču je povreda, na sreću, uspešno sanirana.

Pevač se nakon ove nemile situacije vratio nastupima i uobičajenom životu. Na najsvežijim fotografijama koje kači na svoj Instagram profil vidi se da pevač izgleda isto kao pre, sa malim tragom povrede na desnom uvetu.

Nakon rijalitija su se i venčali
Nakon rijalitija su se i venčali foto: Printscreen Youtube

Da je ružan period ostavio iza sebe govori i to da i dalje vredno radi sa pojedinim učesnicima Pinkovih zvezdica kao njihov mentor, kao i to da je publici već pripremio novu pesmu i spot.

?✨?

A post shared by Danijel Alibabic (@danijel_alibabic) on

Podsećamo, Danijel je i pre nekoliko godina doživeo veliku neprijatnost kada je njegova, sada bivša supruga, Jovana Nikolić, sa kojom je započeo ljubavnu vezu u rijalitiju Farma, u medije iznosila razne gadosti na njegov račun. Ona je tvrdila da ju je Alibabić varao sa muškarcima, kao i to da je bio nasilan prema njoj, odnosno, da ju je davio.

Međutim, nakon kraha braka ona je nestala iz javnosti, a on njoj više ne želi ni da priča.

Bonus video VODITELJKA SLAGALICE ŠOKIRALA PORUKOM O MAJČINSTVU: Pred svima se požalila, a onda joj žene širom Srbije ovako odgovorile

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.