Najbolji prijatelj Anastasije Ražnatović oglasio se nakon što je BRUTALNO PRETUČEN: Izdanci devedesetih haraju i dalje po belome gradu (FOTO)
Stevan i Anastasija su najbolji prijatelji, Foto: Printscreen Instagram

OBRATIO SE JAVNOSTI

Najbolji prijatelj Anastasije Ražnatović oglasio se nakon što je BRUTALNO PRETUČEN: Izdanci devedesetih haraju i dalje po belome gradu (FOTO)

Stevan je inače javnosti poznat i kao pobednik druge sezone rijalitija Parovi.

Objavljeno:

Kao što je Kurir pisao, a Espreso preneo, najbolji prijatelj Anastasije Ražnatović juče je brutalno pretučen u svom frizerskom salonu od strane nepoznatog napadača.

Tim povodom se i oglasio na svom Instagram profilu napisavši:

"Nažalost, sve što čitate po portalima je istina. Desilo se to ovog hladnog dana na brdovitom Balkanu. Izdanci devedesetih haraju i dalje po belome gradu. I upadaju ne samo na privatne posede već i u poslovna zdanja. kamere ih ne sprečavaju da tuku i od svog života prave s*anja. Jer pravni sistem ipak funkcioniše i pravda se pred nasiljem ne sklanja. Zato verujem nadležnim organima i znam da je istina u ovom slučaju kruta. Ali šut s rogatim ipak ne može i neće me skloniti sa pravnog puta. Jer reč "osveta" nije u mom rečniku, već samo borba za pravdu "ljuta". Hvala svima koji pitaju kako sam, dobro sam, jer sam ja uvek dobro. A kako će njima biti, to više nije moja stvar, već stvar državnih organa. Veliki pozdrav iz prelepe Švajcarske", bio je opširan Stevan, koji je inače javnosti poznat i kao pobednik druge sezone rijalitija Parovi.

Bonus video VODITELJKA SLAGALICE OCAJNA I TRAŽI POMOC: Proganja me! Kako da je izbacim iz stana?! KAKO?!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.