LUKSUZ U STROGOM CENTRU BEOGRADA: Suzana Mančić živi u prostoru od 175 kvadrata, ima 3 terase i sve vrvi od antikviteta! Evo kako izgleda život u njenom BAJKOVITOM STANU (FOTO)
Svaki detalj u Suzaninom stanu pažljivo je odabran, Foto: Dragan Udovičić

LEPO I LUKSUZNO

LUKSUZ U STROGOM CENTRU BEOGRADA: Suzana Mančić živi u prostoru od 175 kvadrata, ima 3 terase i sve vrvi od antikviteta! Evo kako izgleda život u njenom BAJKOVITOM STANU (FOTO)

Suzanin stan u zgradi koja je izgrađena 1956. godine ima 175 kvadrata, a kada ga je kupila, morala je baš sve da promeni u njemu

Objavljeno:

Kada se posle brojnih selidbi skrasila u strogom centru Beograda, voditeljka Suzana Mančić pronašla je pravo mesto za život u kom je svaki kutak oplemenjen brojnim uspomenama i predmetima vrednim pažnje.

Prostor je veoma prostran i osvetljen
Prostor je veoma prostran i osvetljen foto: Dragan Udovičić

U samom centru grada, u zgradi koja se nalazi tik pored Beograđanke, živi jedna od najpoznatijih voditeljki, Suzana Mančić, koja se u centar grada doselila pre više od jedne decenije.

Ima i kamin
Ima i kamin foto: Dragan Udovičić

Suzanin stan u zgradi koja je izgrađena 1956. godine ima 175 kvadrata, a kada ga je kupila, morala je baš sve da promeni u njemu.

Ali i klavir
Ali i klavir foto: Dragan Udovičić

- Rekla bih da sam ovim stanom zaokružila sve svoje selidbe. Zgrada u kojoj živim sazidana je iste godine kada sam se ja rodila, s tim što sam ja u mnogo boljem stanju nego ona. Komšije su veoma fine. U prvi mah, kada sam se doselila ovde, malo su zazirali od mene, mislili su valjda da sam uobražena, da ću glumiti neku zvezdu, ali su brzo shvatili da sam normalna osoba - s osmehom priča voditeljka.

Suzana je vernik, pa ima i zid ispunjen ikonama
Suzana je vernik, pa ima i zid ispunjen ikonama foto: Dragan Udovičić

Renoviranje Suzaninog doma trajalo je dugo, ali je ona u svemu tome uživala. Ono što joj se posebno dopada, kao i svima koji prvi put uđu u njega, jesu prostrane terase s kojih se pruža neverovatan pogled na zapadni deo prestonice.

Kutak za popodnevno odmaranje
Kutak za popodnevno odmaranje foto: Dragan Udovičić

- Stan je bio je u veoma lošem stanju kad sam ga kupila. Uložila sam izuzetno mnogo truda, nerava i novca da bih ga renovirala. I promenila sam apsolutno sve: parket, stolariju, instalaciju, za šta su majstorima bila potrebna puna četiri meseca. Tada sam, na sreću, imala para, pa sam mogla to da finansiram. Ali ovaj pogled preko tornjeva Vaznesenjske crkve, krovova Vlade i zastave Srbije, pa sve do mostova na Savi, bio je vredan mog truda - kaže Suzana i dodaje:

Kuhinja je u veselim bojama
Kuhinja je u veselim bojama foto: Dragan Udovičić

- Stan je prostran i sunčan, dvostrano je orijentisan i ima tri terase prepune cveća. Sve sama negujem, ali nažalost, slabo mi uspeva jer je u centru grada veliko zagađenje. Da ne pominjem letnje temperature, od kojih su mi sve ruže propale. Na terasi koja gleda na crkvu svako jutro pijemo kafu, a to je i kutak moje ćerke Natalije, jer je pušač.

Suzanina spavaća soba
Suzanina spavaća soba foto: Dragan Udovičić

- U svom domu čuvam stvari koje se nasleđuju generacijama. Moja mama je u miraz donela takozvanu tursku sobu, od koje su ostale samo dve male biblioteke, a ostali delovi su prodati za vreme okupacije da bi se preživelo. Mnogo toga sam donela i sa putovanja, recimo ruski kutak, dosta porcelana, srebrnine, umetničke slike... Sve sam to kupovala dok sam živela u Rusiji - ispričala je Suzana.

Suzanin stan ima tri terase
Suzanin stan ima tri terase foto: Dragan Udovičić

Bonus video MIA BORISAVLJEVIĆ SAMO ŠTO SE NIJE PORODILA: A apetit joj je pravi trudnički! Pogledajte šta sve može da pojede za doručak

(Espreso.co.rs/ Kurir/ Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.