Karleuša BRUTALNO isprozivala koleginicu: Sa Donatele sam spala na ovu ovde, a još ima i... (FOTO)
Karleuši je baš žao što se Nedelja mode u Milanu završila i što je morala da se vrati u realnost, Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

TEŠKO JOJ PADA

Karleuša BRUTALNO isprozivala koleginicu: Sa Donatele sam spala na ovu ovde, a još ima i... (FOTO)

Poslednji i najveći sukob bio je prošle nedelje

Objavljeno:

Jelena Karleuša ne može da preboli šta se vratila u Srbiju iz Milana, gde je bila specijalna gošća Donatele Versaće na Nedelji mode.

Pevačica je i dalje pod utiskom najprestižnijeg modnog događaja u svetu, pa joj je vraćanje u stvarnost palo vrlo teško. Jelena se požalila na društvenim mrežama kako ukratko izgleda njena svakodnevica.

- Moj život od Donatele do Viki i nazad - napisala je Karleuša na Tviteru, aludirajući na česte sukobe s Miljkovićevom u žiriju Zvezda Granda.

Poslednji i najveći sukob bio je prošle nedelje. Miljkovićeva se uvredila kad joj je Ana Bekuta rekla da liči na Juliju Timošenko, a u svađu se umešala Jelena.

Bekuta je prošle nedelje opasno isprozivala Viki
Bekuta je prošle nedelje opasno isprozivala Viki foto: Printscreen

- Ana, da li si primetila da uvek ove suvopičaste, s kljakavim nogama imaju problem s ovim rasnim? Viki, ja sam najrasnija riba koju ćeš da vidiš u svom životu, ali ti si Julija, deset godina u zatvoru i nemaš pravo glasa - rekla joj je JK, dok je Bekuta ponavljala kako joj se povraća od Viki.

Bonus video LEPA BRENA sprema nešto nesvakidašnje

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.