NASTAVLJA SA OPTUŽBAMA: Maja Nikolić uživo u emisiji otkrila nove DOKAZE da je pobeda na Beoviziji NAMEŠTENA! Ono što je rekla za članove žirija ŠOKIRAĆE VAS!
Maja je sinoć gostovala u emisiji Amidži šou, Foto: Printscreen Youtube

NE ODUSTAJE

NASTAVLJA SA OPTUŽBAMA: Maja Nikolić uživo u emisiji otkrila nove DOKAZE da je pobeda na Beoviziji NAMEŠTENA! Ono što je rekla za članove žirija ŠOKIRAĆE VAS!

Ona i dalje pokušava da ubedi javnost da je njihova pobeda na ovom festivalu nameštena i da nepravedno idu u Lisabon da predstavljaju Srbiju na Evroviziji

Objavljeno:

Pevačica Maja Nikolić ne smiruje se još uvek zbog pobede Sanje Ilića i grupe Balkanika na festivalu Beovizija.

Ona i dalje pokušava da ubedi javnost da je njihova pobeda na ovom festivalu nameštena i da nepravedno idu u Lisabon da predstavljaju Srbiju na Evroviziji. S tim u vezi, ona je u emisiji Amidži šou iznela nove optužbe na račun naših predstavnika na eminentnom festivalu.

Smatra da je pobeda Sanje Ilića i grupe balkanika nameštena
Smatra da je pobeda Sanje Ilića i grupe balkanika nameštena foto: Printscreen Youtube

- Stvarno je sramota da nas predstavlja Balkanika, koja je na Beoviziji pevala na plejbek. Svi smo čuli da su njihovi vokali bili usnimljeni na matricu. Ako se već znalo da će oni pobediti zašto smo mi ulagali ogroman novac u svoje nastupe? Ja sam bacila više od 6 hiljada evra, a to mi je godišnja kirija za stan u kojem živim kao podstanar - rekla je revoltirana Nišlijka i dodala:

- Žiri je takođe bio na strani Balkanike. Pa Danica Krstić je dan pre Beovizije objavila fotografiju sa Vojkanom Borisavljevićem, a nekoliko izvođača je išlo u studio Dušana Alagića da im miksuje pesme. Željko Vasić i Ivana Peters su odlični pevači, ali nemaju hitove i oni mogu da ocenjuju samo "Kolibri" - istakla je Maja.

Bonus video Ekskluziva koja se dugo čekala: Novi album Lepe Brene sutra u 18 sati

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.