NJIHOVA VEZA JE ŠOKIRALA JAVNOST: Žika Jakšić progovorio o Slavici Ćukteraš, a ono što je izjavio nimalo joj se neće dopasti!
Slavica Ćukteraš i Žika Jakšić navodno su svojevremeno bili u vezi, Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Sporčić

ŽAO MU JE

NJIHOVA VEZA JE ŠOKIRALA JAVNOST: Žika Jakšić progovorio o Slavici Ćukteraš, a ono što je izjavio nimalo joj se neće dopasti!

Jakšić se osvrnuo na zvezde koje nisu dale sve od sebe

Objavljeno:

Pričalo se da je Slavica Ćukteraš na početku svoje karijere bila u vezi sa Žikom Jakšićem. Kako to nije bilo dugovečno, svako je krenuo svojim putem, a evo kako Žika sada govori o njoj.

Naime, njih dvoje su posle navodne veze ostali u dobrim odnosima. Slavica se u međuvremenu udala i dobila ćerku, dok je Žika prošle godine stavio tačku na brak sa Dajanom Paunović, sa kojom ima sina.

Žiki je žao što pojedine zvezde nisu dostigle svoj maksimum
Žiki je žao što pojedine zvezde nisu dostigle svoj maksimum foto: Dragan Kadić

Slavica se muzikom ne bavi aktivno kao nekada, a Žika smatra da je mogla da bude veoma uspešna pevačica. Jakšić se osvrnuo na zvezde koje nisu dale sve od sebe.

Tanja se i dalje bavi muzikom, a Slavica se sasvim povukla iz javnog života
Tanja se i dalje bavi muzikom, a Slavica se sasvim povukla iz javnog života foto: Dragan Kadić

- Meni je žao što neki od njih nisu dohvatili svoj maksimum, zbog svoje neprofesionalnosti ili zbog svog odnosa prema poslu koji nije bio primeren u datim trenucima. Samo mi je toga žao. Mislim da je Tanja Savić imala mnogo veći potencijal od onoga što je napravila, isto mislim i za Slavicu, da je ona mogla još malo da napravi, ali to je život - rekao je Žika u emisiji Exkluziv.

Bonus video SEKA I VELJKO IZVELI SINA NA SNEG: Ono što je Jakov radio nasmejaće vas!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.