DIREKTOR GRANDA BIO KOD BABA VANGE! Prorekla mu je ceo život, znala i kada će umreti, a tek šta je napričala Lepoj Breni o Bobi...
Popović je po prvi put priznao da je posetio proročicu, Foto: Vladimir Sporčić

oTKRIO DO SADA NEPOZNATE DETALJE

DIREKTOR GRANDA BIO KOD BABA VANGE! Prorekla mu je ceo život, znala i kada će umreti, a tek šta je napričala Lepoj Breni o Bobi...

Direktor Granda Saša Popović otkrio je javnosti do sada nepoznate detalje iz svog života, a ono čime je iznenadio sve jeste poseta baba Vangi koja mu je prorekla sve

Objavljeno: 15:56h

Međutim, on nije jedina zvezda naše estrade koja je išla kod nje.

Sa Sašom je baba Vangu posetila i cela grupa "Slatki greh" koja je u to doba harala bivšom Jugoslavijom, pa je tada i Lepoj Breni proreknuta sudbina.

Kako kaže direktor Granda, baba Vanga je predvidela raspad njihove čuvene grupe kao i vreme kada će se to dogoditi.

- Bili smo kod Vange pokojne. Tačno je to rekla! Ja kad sam seo ispred nje ona je samo rekla: "Skini naočare". Ja kažem: "Ne nosim naočare", a ona kaže:"Sad ću te izbaciti napolje, skini naočare". Rekla je: "Deco, ovo je divno, sve je lepo, ali vi sledeće godine više nećete postojati". I onda mi je rekla ceo život... Aj sad da na pričam. Sve mi je rekla šta će da bude i kako će da bude, i tačno kako mi je rekla... Čak me je i pitala: "Hoćeš da ti kažem kada ćeš umreti?" - rekao je Popović.

Baba Vanga je do sada pogodila mnogo stvari
Baba Vanga je do sada pogodila mnogo stvari foto: Wikipedia Commons

- I ti sada sve znaš - pitala ga je voditeljka.

- Da. I sve mi se obistinilo, ali pazi, u dlaku! Za pet minuta mi je ispričala ceo život i rekla je: "Dobro pamti šta ću da ti kažem!" Pričala je pola srpski, pola bugarski, pošto je ona u Strumicama. Rođena je tamo, išla je u školu tamo - zaključio je čelnik Grand produkcije u emisiji "Balkanskom ulicom".

Podsetimo, i Brena je jednom prilikom otkrila kako je bila u poseti baba Vangi, koja joj je otkrila da će se "udati za čoveka u belom".

- Živećete u skladnom braku, ali samo ako ne izabereš supruga stranca - citirala je svojevremeno Brena Vangine reči.

- Prvo što mi je palo na pamet je da će to biti neki doktor, jer je moj otac bio medicinski radnik, pa sam to dovela u vezu. Belo odelo, bela uniforma - rekla je pevačica.

- Nisam bila preterano oduševljena, jer nisam mogla da zamislim da putujem po svetu, a on radi u nekoj bolnici. Kasnije sam shvatila da "beli sport", tenis, ima belu uniformu - ispričala je Brena u nekoliko navrata.

Bonus video:

NAPRAVILA VRHUNSKU ATMOSFERU: Fanovi u Mostaru odlepili za Sekinim hitovima!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.