Sređivala se u šminkernici, a onda je u jednom trenutku digla majicu... ŠOK! Voditeljki uprkos savetima lekara ovako izgleda TRUDNIČKI STOMAK! (FOTO)
Jovana redovno vežba i zdravo se hrani, Foto: Kurir

NE ODUSTAJE OD SEKSI IMIDŽA

Sređivala se u šminkernici, a onda je u jednom trenutku digla majicu... ŠOK! Voditeljki uprkos savetima lekara ovako izgleda TRUDNIČKI STOMAK! (FOTO)

Popularna voditeljka pred početak emisije „Upoznajte parove“ u šminkernici podigla majicu i pokazala kako izgleda u četvrtom mesecu trudnoće

Objavljeno:

Dok se sređivala u šminkernici za emisiju „Upoznajte parove“, voditeljka Jovana Jeremić se neprestano ogledala, a u jednom momentu je podigla majicu i našem paparacu pokazala trudnički stomak.

- Pogledaj, nikad nisam bila mršavija! Čak mi se stomak i ne primećuje mnogo, a u četvrtom sam mesecu. Ma stomak mi uopšte nije veliki. Trudim se da dobro izgledam, ne bih dozvolila sebi da se ugojim i zapostavim. Na zdravom sam režimu, nikad nisam gladna i odlično se osećam - govorila je voditeljka šminkerki.

Jeremićeva i dalje nosi pirsing na pupku iako doktori savetuju da ne bi trebalo da nosi nakit posle trećeg meseca trudnoće, pa čak ni onaj rastegljiv koji je namenjen samo za trudnice. Očigledno je Jovani bitan ovakav imidž, a možda će ga skinuti kada joj još poraste stomak.

Ne obazire se previše na savete lekara
Ne obazire se previše na savete lekara foto: Kurir

Ona je iskoristila priliku i da malo odrema pred emisiju, pa je u jednom trenutku podigla noge na stolicu. U jednoj ruci je držala mobilni telefon na kome je puštala muziku, dok je drugom mazila stomak radujući se bebi koju će roditi svom partneru Vojislavu Miloševiću.

Bonus video:

KAD PRE JE PROŠLO GODINU DANA? Voditeljka Slagalice na dirljiv način čestitala ćerki rođendan!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.