POKUŠALA JE DA SE UBIJE I JAVNO OBJAVILA OPROŠTAJNU PORUKU: Lepa pevačica kojoj je KOSA OPADALA OD STRESA, sada glumi u Nemanjićima! (FOTO)
Milica je u mladosti imala dosta problema, Foto: Printscreen

Znamo je iz muzičkog takmičenja

POKUŠALA JE DA SE UBIJE I JAVNO OBJAVILA OPROŠTAJNU PORUKU: Lepa pevačica kojoj je KOSA OPADALA OD STRESA, sada glumi u Nemanjićima! (FOTO)

Milicu Majstorović pamtimo iz muzičkog takmičenja "Operacija trijumf", a poslednjih godina se malo povukla iz javnosti, dok se o njenom burnom životu i te kako pisalo i pričalo

Objavljeno: 10:01h

Skrenula je pažnju na sebe učešćem u nekadašnjem šou programu, a iako nije došla do finala, bila je i te kako prisutna na sceni, pa se njena pesma "Savršeni par" neretko vrtela na radio stanicama i na TV kanalima. Šira javnost je za nju čula kad je navodno pokušala samoubistvo, a sa svima se bila oprostila porukom na društvenim mrežama.

"Odoh, a gde? Ne znam ni ja. Samo ću hodati, a put će se sam stvoriti. Laku noć svirači, laku noć svima, do nekog drugog viđenja", napisala je tada, a o problemima kroz koje je tada prolazila pričala je za medije.

Šuškalo se da je sebi pokušala da oduzme život kombinacijom lekova za smirenje i alkohola, a u jednoj emisiji je izjavila da su je "mediji pojeli" i da im je "pružila previše zadovoljstva". Ovo je bio mučan period za nju i tada je imala problem sa opadanjem kose zbog stresa.

Sada se pojavila u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine", a epizoda u kojoj glumi emitovana je sinoć. Tumači lik Jefimije, ćerke Stefana Nemanje, a verujemo da su se mnogi iznenadili kada su je videli u najskupljem projektu RTS-a.

Milica se pre nekoliko godina pojavila i u serijama "Žene sa Dedinja" i "Folk", te je evidentno da je gluma i te kako zanima. Pisalo se i o njenoj kratkoj vezi sa sportistom Ivanom Lenđerom, dok se muzikom više ne bavi.

Bonus video:

Darko Lazić u GOLIŠAVOM izdanju sa 3 MUŠKARCA, a evo kako mu je Ana Sević odmah uzvratila! BRUTALNO

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.