DRAMA: Žika Jakšić HITNO OPERISAN, jedva je preživeo!
Žika je hitno operisan, Foto: Dragan Kadić

DOBRO SE IZVUKAO

DRAMA: Žika Jakšić HITNO OPERISAN, jedva je preživeo!

Operacija je bila teška i dugo je trajala, a on se nakon hirurškog zahvata osećao slabo

Objavljeno: 13:07h

Žika Jakšić jedva je preživeo na operacionom stolu, ekskluzivno saznaje Kurir. Voditelj i autor emisije „Nikad nije kasno“ proveo je 20 dana u bolnici zbog komplikacija nakon operacije slepog creva i trbušne kile.

Muzički producent Granda trpeo je jake bolove u gornjem delu trbuha i predelu želuca, pa se obratio svom lekaru.

Ustanovili su mu upalu slepog creva, a na dodatnim lekarskim analizama otkrivena mu je i stomačna kila. Prošao je razna ispitivanja, snimanja i preglede dok nije otišao pod nož. Operacija je bila teška i dugo je trajala, a on se nakon hirurškog zahvata osećao slabo, pa je bio prinuđen da bude pod medicinskom negom 24 sata.

Operacija je bila ozbiljna
Operacija je bila ozbiljna foto: Marina Lopičić

Ovim povodom pozvali smo producenta i on je potvrdio sva naša saznanja.

- Sada samo mogu da pevam kako sam prošao! Na kraju je sve prošlo kako treba. Imao sam hiruršku intervenciju. Dobio sam napad slepog creva, pa smo to rešili. A usput smo utvrdili da imam i stomačnu kilu, pa smo i toga morali da se rešimo.

To je sve već iza mene i idemo dalje. Idem redovno na kontrolu i previjanje, trenutno sam na jednom procesu slatke rehabilitacije. Odmaram se i skupljam energiju - kaže jedan od osnivača takmičenja Zvezde Granda, koga su nasmejale čaršijske priče da je radio i liposukciju:

Njegova bivša supruga je nedavno proslavila rođendan njihovom sinu Dušanu
Njegova bivša supruga je nedavno proslavila rođendan njihovom sinu Dušanu foto: Zorana Jevtić

- Nisam išao na liposukciju, pa ja nikad nisam bio debeo!

Radi bržeg oporavka, Jakšić je morao da promeni ishranu i smanji alkohol i nikotin.

- Pošto sam imao rez, to je redovna procedura. Kod kuće normalno funkcionišem, a jedan period moram da se pazim. Ljudi koji su operisani znaju o čemu pričam. Moram sve da dovedem u red. Ne treba da se prejedam i manje da ludujem, bar dok se ne oporavim. Nikad nisam imao problem s alkoholom jer nisam alkoholičar, ali moram i to da smanjim, kao i cigarete. Sve to spada u fazu oporavka - kaže Žika i dodaje da mu zbog operacije ne trpi seksualni život.

- Seks mi nije zabranjen, samo ne smem da se naprežem mnogo (smeh). To je to, Žika je živ i zdrav, sve je prošlo super i zahvaljujem se lekarima. Sad sam kao nov! - poručuje Jakšić.

Bonus video DAJANA PROSLAVLJA SINOV ŠESTI ROĐENDAN: Evo koja je bila Dušanova najveća želja!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.