I U DRUGOM STANJU DOMINIRA! Jovana Jeremić se posvađala sa kreatorkom, Verica se sakrila iza muža! CIRKUS U EMISIJI! (VIDEO)
Jovana Jeremić gostovala je u emisiji i posvađala se sa kreatorkom, Foto: Printscreen/youtube

šou

I U DRUGOM STANJU DOMINIRA! Jovana Jeremić se posvađala sa kreatorkom, Verica se sakrila iza muža! CIRKUS U EMISIJI! (VIDEO)

Njoj je na, kako kaže, "vikanju" zamerila kreatorka Irena Grahovac, ali joj voditeljka nije ostala dužna

Objavljeno:

Voditeljka rijalitija "Parovi" Jovana Jeremić bila je gošća u jednoj emisiji, a onda je počela da viče.

Njoj je na, kako kaže, "vikanju" zamerila kreatorka Irena Grahovac, ali joj voditeljka nije ostala dužna. U jednom trenutku, kreatorka Verica Rakočević, koja je takođe gostovala u emisiji, sakrila se iza supruga Veljka Kuzmančevića da se pošteno ismeje.

Jeremićeva je taj snimak okačila na Fejsbuk uz poruku:

- Ja protiv svih. I u drugom stanju zna se ko dominira. Nažalost nekih, ipak narod odlučuje ko je pobednik emisije. Jednom orator, uvek orator. U tome nemam konkurenciju. Potkrepljeno nagradama! Jovana Jeremić je sinonim za reč i vrhunsku retoriku u Srbiji potkrepljenu činjenicama i argumentima, a ne rečenicama-pomeri se, vičeš, nije ti ovo rijaliti-u nedostatku argumenata. E, pa, za takve "kulturne gromade", rijaliti je institucija. Znam da istina ponekad boli, ali mene ona vodi kroz ceo život. Izvinite što uvek kažem ono što svi misle, a ne smeju! Narod će to razumeti. Samo svoja i uvek narodska, J. J. - napisala je voditeljka u opisu posta.

Bonus video:

ILDA ŠAULIĆ DOŠLA NA PROSLAVU ROĐENDANA SINA SVOJE PRIJATELJICE: Pevačica otkrila kakva je Dajana majka!

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.