ŠTA KAŽETE NA POTEZ OVE MAJKE?! Elena Karić donela odluku da njen sin NE IDE u školu!
Elena je poznata po nesvakidašnjem načiu života, Foto: Marina Lopičić

ŠOK!

ŠTA KAŽETE NA POTEZ OVE MAJKE?! Elena Karić donela odluku da njen sin NE IDE u školu!

Ćerka Verice Rakočević smatra da takva ustanova nije idealno mesto za obrazovanje jer dete ne bi trebalo da sedi u učionici, već da upoznaje svet oko sebe u prirodi i sopstvenom domu

Objavljeno: 14:32h

Elena Karaman Karić rešila je da njen najmlađi sin, kojeg je dobila u braku sa Jugoslavom Karićem, ne treba da se školuje u državnim i privatnim školama.

Ćerka Verice Rakočević smatra da takva ustanova nije idealno mesto za obrazovanje jer dete ne bi trebalo da sedi u učionici, već da upoznaje svet oko sebe u prirodi i sopstvenom domu.

- Školovanje u kućnim uslovima najbolja je odluka koju sam ikada donela. Umesto da sedimo satima za stolom, naša učionica je zapravo svuda oko nas. U našoj štali, u šumi, uz vatru domorodačkih plamena i na čarobnim mestima širom sveta - napisala je dizajnerka nameštaja na svojim profilima na društvenim mrežama u opisu fotografije koju je postavila sa najmlađim naslednikom.

Elena uživa u prirodi
Elena uživa u prirodi foto: Privatna arhiva

Elenin suprug složio se s njenom odlukom i takođe deli njeno mišljenje. Očigledno je da ona misli da sina može da nauči mnogo korisnijim stvarima od onih u školi. Mnogi iz njenog okruženja začudili su se ovoj odluci s obzirom na to da je ona fakultetski obrazovana i da je normalna stvar svuda u svetu da dete pohađa školu.

Elena se inače poslednjih godina okrenula zdravom načinu života, pa tako ima svoje seosko imanje na Kosmaju, gde proizvodi organsku hranu, pa je možda i to uticalo na njenu odluku o najmlađem sinu.

Njen sin će se školovati kod kuće i u prirodi
Njen sin će se školovati kod kuće i u prirodi foto: Privatna arhiva

- Sa sinovima kvalitetno provodim vreme tako što igramo karte, izmišljamo igre, gledamo predstave i filmove koje volimo. Najmlađi sin ima i pragmatičnu crtu. Odličan je u organizaciji i interesuje ga sve u vezi sa zemljom, poljoprivredom i zdravom ishranom. Kaže da je već smislio porodični biznis u koji ćemo svi morati da budemo uključeni. Pećanac je to - rekla je Elena svojevremeno za medije.

Bonus video IVANA PETERS U ŠOKU: Šta je, bre, ovo? KOSTI PO KOLIMA! Neko mi baja! ŠOK!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.