SPAVAŠ LI MIRNO, SRAM TE BILO: Brat Marije Šerifović najstrašnije NAPAO Ivanu Peters jer mu je dala malo poena na Beoviziji (FOTO)
Ivana Peters bila je jedan od članova žirija na sinoćnoj Beoviziji, Foto: Damir Dervišagić

SKANDAL

SPAVAŠ LI MIRNO, SRAM TE BILO: Brat Marije Šerifović najstrašnije NAPAO Ivanu Peters jer mu je dala malo poena na Beoviziji (FOTO)

Unapred se moglo poretpostaviti da će sinoćna Beovizija izazvati burne reakcije, kako publike, tako i učesnika

Objavljeno: 14:01h

Jedan od takmičara za pesmu Beovizije bio je brat Marije Šerifović i učesnik muzičkog takmičenja Operacija trijumf, Danijel Pavlović.

On je nastupio sa pesmom pod nazivom "Ruža sudbine". Pesma je nastala pre par godina, a njeni autori su Marina Tucaković (tekst), Saša Milošević Mare i Marko Kon (aranžman) i sam Danijel, koji je radio muziku.

Danijel je nakon sabiranja glasova žirija i publike završio na osmom mestu, ali kako sam navodi, nije to ono što ga je povredilo.

S obzirom na to da je Ivana Peters, koja je bila jedan od članova žirija, objavila poruku koju joj je Danijel poslao nakon završetka Beovizije, on je osetio potrebu da svoj postupak i objasni.

Poruka koju je Danijel Pavlović poslao Ivani Peters nakon Beovizije
Poruka koju je Danijel Pavlović poslao Ivani Peters nakon Beovizije foto: Printscreen

Naime, on je zamerio Ivani Peters na tome što je od nje dobio samo četiri boda, te joj je tim povodom i poslao poruku. Da ne bude zabune, ovo "Pavlovićka" odnosilo se na Ivanino devojačko prezime (prim. aut.)

"Ovo sam sinoć poslao pevačici čiji glas obožavam, sa kojom se godinama poznajem, i čiji glas ću uvek obožavati, za koju smatram da nije glasala po sopstvenoj savesti i iskustvu koje godinama ima, i da se ovim samo blamira. Na stranu sto nisam pobedio, možda nije bio moj trenutak, iako svi znamo da je pesma bila odlična, nemam problem sa tim. Imam problem sa dvoličnim ljudima, koji nemaju mu*a da stanu iza svog mišljenja. Ljubi Daki", objasnio je Danijel svoj postupak, a onda i objavio spornu poruku:

"Kukaš na nepravdu, ceo život, i onda mene zalepiš sa onakvom pesmom i interpretacijom sa 4 mrtva boda. Spavaš li mirno, Pavlovićka? Sram te bilo Ivana", napisao je Danijel Ivani.

Bonus video ZAPLAKALA PRED NASTUP: Maja Nikolić emotivna pred novinarima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.