KAKO TE NIJE SRAMOTA ZA ONO ŠTO SI URADILA MALOJ SIRENI? Tviteraši bruje o izgledu Maje Nikolić i Lane Toković na Beoviziji! (FOTO)
Sličnost je zaista zapanjujuća, Foto: Printscreen

smeh do suza

KAKO TE NIJE SRAMOTA ZA ONO ŠTO SI URADILA MALOJ SIRENI? Tviteraši bruje o izgledu Maje Nikolić i Lane Toković na Beoviziji! (FOTO)

Odevne kombinacije učesnica "Beovizije" zapalile su Tviter. Najviše pažnje privukle su Maja Nikolić i Lana Toković, koje su postale glavne zvezde društvenih mreža

Objavljeno:

Iako je "Beovizija" takmičenje organizovano sa ciljem odabira što bolje pesme koja će nas predstavljati na Eurosongu, odevne kombinacije nekih učesnika su privukle posebnu pažnju. Najviše su se istakli Maja Nikolić i Lana Toković.

Poznatu rokerku su mnogi, s obzirom na to kakav je stajling imala, uporedili sa likom Ursule iz animiranog filma "Mala Sirena", a Maja je ljudima na društvenim mrežama više zaličila na zlu kraljicu iz "Snežane".

Šaljiva internet zajednica je uvek imala zanimljive dosetke i opaske na račun Tokovićeve koja je deveta nastupila u takmičarskoj večeri. Zamerili su joj što se pojavila na sceni nakon svega što je uradila Maloj Sireni, aludirajući na već pomenuti lik zle kraljice Ursule.

Odevna kombinacija Maje Nikolić bila je nepresušni izvor inspiracije mnogim korisnicima mreža, a najupečatljviji utisak ostavio je video poznatog instagramera koju ju uporedio sa zlicom iz serijala "Moćni rendžeri" Ritom.

No, plavokosu Nišlijku su neki videli i kao Verku Serdučku, zanimljivu i šljašteću "damu" koja je pre 11 godina predstavljala Ukrajinu na pesmi Evrovizije.

Ako vi ne vidite sličnost, neki od korisnika društvenih mreža su uporedili Maju Nikolić sa Beti Bup.

Bonus video:

Učenici OŠ Vožd Karađorđe na otvaranju izložbe o Hildi Dajč

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.