UGOVOR SA PINKOM ZLATA VREDAN: Otkrivamo šta su Žika Šarenica i Željko Mitrović radili IZA ZATVORENIH VRATA (FOTO)
Žika prelazi na Pink za veću platu, Foto: Privatna arhiva

transfer godine

UGOVOR SA PINKOM ZLATA VREDAN: Otkrivamo šta su Žika Šarenica i Željko Mitrović radili IZA ZATVORENIH VRATA (FOTO)

Emisija "Žikina šarenica" od 3. marta počinje sa prikazivanjem na ružičastoj televiziji, a gledaoci će ovaj format pratiti svake subote i nedelje

Objavljeno:

Živorad Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, potpisao je, kako se priča, više desetina hiljada vredan ugovor sa čelnicima "Pink" televizije Željkom Mitrovićem i njegovom suprugom Milicom Mitrović.

Sastanak je održan u prostorijama ove televizije, a sve detalje su dogovarali tačno dva sata.

- On dugo pregovara, ali što se kaže "Dobar dogovor kući gradi". Bolje da se dugo dogovaramo, a da lako radimo, nego da se lako dogovorimo, pa da imamo probleme. Tražio sam da emisija traje dva sata, a on mi je dao tri sata - bilo je prvo što je Živorad Nikolić rekao po izlasku iz kancelarije Željka Mitrovića.

Mitrović je Žiki za sve detalje oko emisije izašao u susret
Mitrović je Žiki za sve detalje oko emisije izašao u susret foto: Privatna arhiva

Ipak, osmeh nije skidao sa lica, te je jasno da su svi uslovi ispunjeni. Emisija će u budućnosti trajati tri sata, počinje u osam ujutru, a završava se u jedanaest. Žika je sa sobom poneo šampanjac, koji je otvorio da bi nazdravio sa Željkom.

- Sve ste primetili, šampanjac i viski su tu da nazdravimo - kaže nam Nikolić kroz osmeh.

Dugo se spekulisalo o tome kako će se zvati emisija koju će Žika voditi, kao i o sumi za koju je voditelj posle tri decenije prešao na konkurentsku televiziju. Proverili smo da li je reč o 100.000 dinara.

- Ja sam tu emisiju zaštitio i ona ide sa mnom, ime emisije je zaštićeno u Agenciji za autorska prava. Sadržaj će biti isti, kao i ime, a promenićemo samo scenografiju. Produkcijski će takođe biti bolje, jer su u timu mlađi ljudi. Što se tiče sume, ne mogu sada da zavirujem u novčanik. Prezadovoljan sam, istina je da sam prešao za neki određeni novac. Ali ipak, nisam ja Maradona - rekao je svojim prepoznatljivim tonom voditelj.

Početak lepe saradnje
Početak lepe saradnje foto: Privatna arhiva

O konkurentu, voditelju Milanu Popoviću za koga se ovih dana priča da će na RTS-u voditi emisiju u istom terminu u kojem bude išla "Žikina Šarenica" na "Pinku", Nikolić ima samo reči hvale.

- On je odličan voditelj, jaka je konkurencija. Čestitam mu ovim putem i mislim da mu je to bila velika želja. Odličan je novinar i čovek. Radio je i na novogodišljem programu, a takođe se oprobao se u dokumentarnim i živim programima. Milan Popović je jedan vešt momak, sa kojim će biti zanimljivo takmičenje. "Žikinu šarenicu" vodim ja, a stvarno ne znam šta će on voditi. Možda emisiju "Moj Milane, jabuko sa grane" ili "Ide Milan šarenom stazom" - završava Žika Nikolić.

Bonus video:

Malena Blankica našminkala mamu Anabelu Atijas poput profesionalca

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.