EMINI JAHOVIĆ OVO NIJE PRVI RAZVOD: Sa 17 godina je pobegla od kuće i udala se za OVOG FRAJERA! (FOTO)
Emina Jahović, Foto: Instagram printscreen

burna prošlost

EMINI JAHOVIĆ OVO NIJE PRVI RAZVOD: Sa 17 godina je pobegla od kuće i udala se za OVOG FRAJERA! (FOTO)

Brak je trajao 6 meseci

Objavljeno:

Razvod Emine Jahović i Mustafe Sandala uzburkao je javnost i u Srbiji i u Turskoj.

Budući da više nije mogla da se pred kamerama pretvara da se s njom i Mustafom ništa ne dešava, pevačica je stisla zube i objavila saopštenje za javnost u kojem je priznala da su ona i turska pop zvezda odlučili da se raziđu posle 14 godina duge ljubavi i braka, koji je trajao tačno jednu deceniju.

- Nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila. Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima Jamanu i Javuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene - napisala je Emina na Instagramu i ostavila javnost u šoku, budući da se do tog trenutka svim silama trudila da svoj brak predstavi idiličnim.

Ovo, inače, nije prvi put da se lepa pevačica razvodi, budući da je mnogo pre turske pop zvezde bila u braku sa svojim sugrađaninom iz Novog Pazara Aladinom Đulovićem, za kog je bila udata samo šest meseci.

Aladin je, inače, danas srećno oženjen otac troje dece i bavi se privatnim biznisom. Živi u Novom Pazaru, a sa svojim ocem Rustemom drži kompaniju u okviru koje poseduju šest maloprodajnih objekata, dva magacina i moderan salon za prodaju keramičkih pločica i sanitarija.

Kako je Rustem ranije ispričao, Emina je sa samo sedamnaest godina pobegla od kuće kako bi se udala za tada dvadesetogodišnjeg Aladina, od kojeg se razvela posle samo šest meseci, a problem je, kako se priča, nastao onda kada je izrazila želju da se profesionalno bavi pevanjem.

Ovako izgleda Aladin:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Pink.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.