Poznatog srpskog muzičara živog sahranili sa njegovom harmonikom: Život mu spasili pljačkaši grobova koji su hteli da ukradu instrument!
pevač narodne muzik i autor mnogobrojnih hitova, Foto: Print Screen Youtube

svasta

Poznatog srpskog muzičara živog sahranili sa njegovom harmonikom: Život mu spasili pljačkaši grobova koji su hteli da ukradu instrument!

Kako meštani pričaju grom je udario u drvo pod kojim je Milanče sedeo.

Objavljeno: 17:42h

Najveći fenomen srpske narodne muzike, pevač i autor mnogobrojnih hitova Milanče Radosavljević (74), koji živi u Bariču pored Obrenovca, u mladosti je doživeo kliničku smrt nakon udara groma.

Da priča bude bizarnija, nakon toga je i sahranjen zajedno sa svojom harmonikom.

Naime, kako prepričavaju meštani, grom je udario u drvo pod kojim je Milanče sedeo.

Porodica ga je sahranila, i to sa harmonikom, koju su pljačkaši odmah nakon sahrane pošli da ukradu. Kako se kasnije ispostavilo – na svu sreću, pošto je Milanče, kada je grob otkopan, bio živ!

Nastala je prava pometnja. Njegov otac je tražio učesnike tog događaja da bi ih nagradio, ali nikada se niko nije javio, piše Opanak.net. Nekim čudom ga je profesor muzike primio na časove s obzirom da je imao nepravilno raspoređene prste na rukama, što je upravo posledica udara groma.

Milanče izda disk za “Diskos”
Milanče izda disk za “Diskos”foto: Print Screen Youtube

Milanče je ubrzo počeo da peva po tamošnjim kafanama, bio je izuzetno tražen, a u jednoj od kafana spazio ga je Aca Stepić koji je predložio da Milanče izda disk za “Diskos”.

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.