DOBIJA OSPICE KADA JOJ OVO URADI: Seka Aleksić otkrila šta je nervira kod njenog supruga
Seka Aleksić sa suprugom Veljkom, Foto: Marina Lopičić

OPASNA JE SEKA

DOBIJA OSPICE KADA JOJ OVO URADI: Seka Aleksić otkrila šta je nervira kod njenog supruga

Preko toga mu retko pređe!

Objavljeno:

Seka Aleksić i Veljko Piljikić imaju jedan od najskladnijih brakova na estradi, a njihovu sreću upotpunio je i sin Jakov, te njihov porodični dom uvek blista od sreće i ljubavi. Međutim, kao i svaka žena, i pevačica ima stvari koje zamera svom suprugu, koje je danas otkrila.

Naime, gostujući kod Sanje Marinković, u emisiji Magazin In, Seka je ispričala šta je to što je uvek izbaci iz takta što njen suprug radi:

Kad kažem nešto svom suprugu, on kaže "Važi" pa uradi za tri dana, ja dobijem ospice od toga. Ali, generalno, opet mu ne zameram jer ima dosta obaveza i verujem da zaboravi nekad. Takođe, on dosta kasni, ja se tako spremim i sednem i čekam njega, i to su stvari neke koje mene izbace iz takta. Njega nervira moja brzopletost, uči me da nekad nešto prećutim jer sam javna ličnost, ali žao mi je, ja sam takva - rekla je Seka.

Obzirom na to da je poznato da je njen suprug veoma voli, verujemo da nije zamerio Seki ovo što je rekla, a da li će se potruditi da promeni svoje "loše" navike, videćemo.

Pogledajte bonus video :

(Espreso .rs / Pink.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.