PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Ovo su PRVI SUPRUŽNICI naših najvećih zvezda (FOTO)
Goca Božinovska, Aca Lukas, Zorica Brunclik i Željko Joksimović, Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

BOLJE DOBAR RAZVOD...

PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Ovo su PRVI SUPRUŽNICI naših najvećih zvezda (FOTO)

O bivšima nikada nisu voleli da govore, a danas se ni ne jave na ulici kada se sretnu

Objavljeno:

Dok nisu bili zvezde, javne ličnosti Srbije prvi put su stale na "ludi kamen" sa svojim velikim ljubavima, ali ti brakovi nisu zavšeni slavno.

Neki su se razveli posle svega mesec dana, dok su drugi nakon više od deset godina zajedničkog života shvatili da su džaba ulagali tolike godine u budućnost. O bivšima nikada nisu voleli da govore, a danas se ni ne jave na ulici kada se sretnu.

Vojin Ćetković

Bivša supruga Vojina Ćetkovića, Nataša Milovanović
Bivša supruga Vojina Ćetkovića, Nataša Milovanović foto: Printscreen

Tada glumac u usponu prvi brak imao je sa Natašom Milovanović, voditeljkom Trećeg kanala RTS-a, koja je u tom preriodu vodila emisiju “Vodiću te, samo reci gde". Svoju ljubav krunisali su 2001. godine, ali brak je trajao svega nekoliko godina. Nataša nakon razvoda odlazi u Pariz, gde živi i danas. Nekoliko godina kasnije, Ćetković upoznaje Slobodu i 2008. godine se venčavaju.

Verica Rakočević

Bivši suprug Verice Rakočević, Boran Karaman
Bivši suprug Verice Rakočević, Boran Karaman foto: Printscreen

Kreatorka je danas u srećnom braku sa Veljkom Kuzmančevićem, koji je od nje mlađi čak trideset godina. Pre njega Verica se venčavala dva puta, prvi suprug bio joj je stjuart Boran Karaman, sa kojim ima ćerku Elenu. Velika ljubav ugasila se nakon svega nekoliko godina, a samo godinu dana kasnije kreatorka je zaplovila u brak sa Zoranom Rakočevićem. Napravila pauzu u karijeri kako bi odgajala ćerku Milenu i sina Miodraga. Nakon razvoda zadržala je prezime Rakočević, a kada se venčala za trećeg muža Veljka, uzela je njegovo prezime Kuzmančević.

Željko Joksimović

Bivša supruga Željka Joksimovića, Vesna Joksimović
Bivša supruga Željka Joksimovića, Vesna Joksimović foto: Printscreen

Miljenik velikog broja žena pre braka sa voditeljkom Jovanom Joksimović bio je u braku sa Vesnom. Venčali su se na početku Joksimovićeve karijere kada je imao svega 23 godine. Iz te ljubavi rodila se ćerka Mina, koja danas jako podseća na mamu. Inače, kako se sa Vesnom venčao u hramu, od srpske pravoslvne crkve tražio je pre nekoliko godina da mu ponište brak kako bi mogao da se pred Bogom zavetuje Jovani.

Aca Lukas

Bivša supruga Ace Lukasa, Svetlana Vuksanović
Bivša supruga Ace Lukasa, Svetlana Vuksanović foto: Facebook

Pre braka sa Sonjom Vuksanović, žena koja je osvojila srce tada mladog folkera bila je Svetlana Vuksanović. I dok Sonja koristi svaku priliku da se pojavi u medijima, Svetlana tokom njihovog braka nikada se nije pojavljivala u javnosti. Danas radi u prodavnici zdrave hrane i maksimalno se trudi da svoje dvoje dece izvede na pravi put. Iz braka sa prvom ženom Lukas ima sina Lazara, koji danas radi u kurirskoj službi, dok ćerka Miljana radi kao šminkerka u Grand produkciji.

Željko Mitrović

Bivša supruga Željka Mitrovića, Sonja Mitrović Hani
Bivša supruga Željka Mitrovića, Sonja Mitrović Hani foto: Printscreen Instagram

U javnosti se malo zna da je vlasnik Pinka, Željko Mitrović, pre braka sa Milicom Mitrović, direktorom programa i muzičkim urednikom ružičaste televizije, bio u braku sa pevačicom Sonjom Mitrović Hani. Naime, Željko i Sonja Mitrović venčali su se 1990, a razvod je usledio četiri godine kasnije. Imaju dvoje dece, ćerku Sandru, koja ima 26 godina i dve godine mlađeg Aleksandra. Ostali su u odličnim odnosima, pa je tako Sonja dobra i s njegovom sadašnjom ženom Milicom, s kojom Željko ima dve ćerke, Kristinu i Andreu.

Goca Božinovska

Bivši suprug Goce Božinovske, Rade Vučković
Bivši suprug Goce Božinovske, Rade Vučković foto: Printscreen

Brak pevačice i opasnog momka, pokojnog Zorana Šijana je svima i više nego poznat, ali pre njega Gordana je bila u braku sa kompozitorom Radetom Vučkovićem. Iz tog braka ima dve ćerke Jelenu i Zoranu. Više nije u kontaktu sa prvim suprugom, a od njega se razvela onog trenutka kada je upoznala Zorana.

Jelena Karleuša

Bivši suprug Jelene Karleuše, Bojan Karić
Bivši suprug Jelene Karleuše, Bojan Karić foto: Dragan Kadić

Samo nekoliko meseci posle glamuroznog venčanja Jelena Karleuša razvela se od biznismena Bojana Karića. I dok su se oboje kleli na večnu ljubav, tada se po gradskim krugovima moglo čuti da je glavni razloga razvoda Jelenina prevara sa jednim od članova telohranitelja koji su je čuvali, mada pevačica to negira.

Zorica Brunclik

Bivši suprug Zorice Brunclik, Zoran Tutić
Bivši suprug Zorice Brunclik, Zoran Tutić foto: Printscreen Youtube

Tadašnja mlada zvezda u usponu, prvi put se udala za šefa orkestra sa kojim je nastupala, harmonikaša Zorana Tutića. Dobili su sina Đorđa, ali su se brzo razveli. Ali sreća je nije poslužila ni u drugom braku sa harmonikašem Ljubom Kešeljem, sa kojim se stalno svađa i donose zajedničku odluku da se razvedu. Rodila je ćerku Miljanu, ali otac nije želeo da je prizna i nisu u kontaktu od njene šeste godine. Kako je bila veselog duha, davne 1980. godine upoznaje magistra harmonike, Miroljuba Aranđelovića Kemiša, za koga se udala pet godina kasnije. Imaju ćerku Zlatu. Tih godina javnost ju je osuđivala jer je smatrala da je kriva za rasturanje Kemiševog braka sa tada velikom zvezdom Vesnom Zmijanac, ali je Brunclikova uvek tvrdila das u se oni razveli mnogo godine pre njihovog upoznavanja.

Bonus video TAMARA ĐURIĆ PRVO IZVADILA SILIKONE IZ ZADNICE, A SAD I IZ GRUDI: Evo kako izgleda LUKSUZNA bolnička soba gde se oporavlja

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.