DA LI JE BOLJA OD RADE? Milan Stanković Dan zaljubljenih proslavio na ROMANTIČNOJ VEČERI sa zanosnom plavušom! Nećete verovati o kome se radi (VIDEO)
Milan Stanković je miljenik mnogih dama, Foto: Dragan Kadić

SLAVILI LJUBAV

DA LI JE BOLJA OD RADE? Milan Stanković Dan zaljubljenih proslavio na ROMANTIČNOJ VEČERI sa zanosnom plavušom! Nećete verovati o kome se radi (VIDEO)

Ljubavni život poznatog pevača postao je prava misterija za mnoge, što i ne čudi, budući da je javnost dosta spekulisala i o njihovom odnosu i o potencijalnim ljubavima

Objavljeno:

Poznat po svom upečatljivom stilu i neverovatnoj harizmi, Milan Stanković je veoma brzo našao put do srca mnogih mladih dama, te je za kratko vreme stekao pravu armiju obožavaoca.

Ipak, nakon veze sa koleginicom, ljubavni život poznatog pevača postao je prava misterija za mnoge, što i ne čudi, budući da je javnost dosta spekulisala i o njihovom odnosu i o potencijalnim ljubavima. Upravo zbog toga, njegovi fanovi su ostali u šoku kada je popularni pevač objavio da Dan zaljubljenih provodi uz romantičnu večeru, a njegov dejt je izazvao burne reakcije.

Reč je o njegovoj dugogodišnjoj prijateljici, a Milan Stanković otkrio je na društvenim mrežama nekoliko detalja ovog okupljanja. Budući da ovaj dan obeležava praznik ljubavi i vina, njih dvoje su pomirili ove dve zaraćene strane, te su izašli na večeru kako bi uživali u zajedničkom vremenu i penušavom piću.

Malo ko se može pohvaliti ovakvim prijateljstvom, a njih dvoje uživaju u njemu već devet godina.

Pogledajte kako su se proveli:

Bonus video REZULTATI VIDLJIVI VEĆ ZA MESEC DANA: Ako vežbate kao Olja Crnogorac postaćete najbolja riba na plaži!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.