TRPELA JE NASILJE DOK NIJE ODLUČILA DA ODE OD NJEGA: Maja Berović poslala jasnu poruku ženama koje su ŽRTVE NASILJA (FOTO)
Maja u svojoj karijeri ima na desetine hitova, Foto: Printscreen Youtube

STOP NASILJU!

TRPELA JE NASILJE DOK NIJE ODLUČILA DA ODE OD NJEGA: Maja Berović poslala jasnu poruku ženama koje su ŽRTVE NASILJA (FOTO)

Temu koja je sve teža i protiv koje se i dnevni list Kurir bori već duže vreme, na domaćoj javnoj sceni prva je pokrenula Maja Berović

Objavljeno:

Pevačica Maja Berović prva je na muzičkoj sceni koja je javno progovorila o nasilju nad ženama.

Temu koja je sve teža i protiv koje se i dnevni list Kurir bori već duže vreme, na domaćoj javnoj sceni prva je pokrenula Maja Berović.

Naime, ona je u svom spotu za pesmu "Devojačko prezime" prvi put u javnosti pokazala na koji način treba da postupaju žene koje su pretrpele nasilje od strane partnera.

Scena iz spota za pesmu 'Devojačko prezime
Scena iz spota za pesmu "Devojačko prezime" foto: Printscreen Youtube

Radnja pesme govori o tome da se vratila u porodični dom, nakon što je od supruga dobila batine, jer ga je uhvatila sa drugom.

U tim trenucima ona je shvatila da ne želi da trpi nasilje i da, kako kaže, "ne da slobodu muškom rodu". Ova pesma je ekranizovana davne 2011. godine i bila je Majina jasna poruka da ni jedna žena ne treba da trpi nasilje, već da se istom suprotstavi.

Bonus video PRIJA SE VERILA NA DAN ZALJUBLJENIH: Pogledajte kakav joj je PRSTEN dao Filip! BLJEŠTI!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.