NAKON TOLIKO VREMENA LEPA BRENA PRVI PUT O TEŠKOJ BOLESTI: Nisam mogla da otvorim oči, non-stop sam bila NA INFUZIJI!
Lepa Brena je jedinstvena pojava na srpskoj javnoj sceni, Foto: Dragana Udovičić

BILO JE UŽASNO

NAKON TOLIKO VREMENA LEPA BRENA PRVI PUT O TEŠKOJ BOLESTI: Nisam mogla da otvorim oči, non-stop sam bila NA INFUZIJI!

Kada je rađen scenario za dokumentarac o njenom životu, karijeri i porodici, u poslednjem trenutku je izbacila delove gde je trebalo da opiše dva teška zdravstvena stanja zbog kojih je mogla i da napusti muzičku scenu

Objavljeno: 13.02.2018. 16:04h
  • 4

Folk zvezda Lepa Brena ima specifičan glas, a sad otkriva da nije uvek bilo tako. Naime, ona je imala ozbiljnih problema sa sinusima, a nakon operacije govori kroz nos.

Kada je rađen scenario za dokumentarac o njenom životu, karijeri i porodici, u poslednjem trenutku je izbacila delove gde je trebalo da opiše dva teška zdravstvena stanja zbog kojih je mogla i da napusti muzičku scenu.

Kroz svoju dugogodišnju karijeru imala je i uspona i padova
Kroz svoju dugogodišnju karijeru imala je i uspona i padova foto: Dragana Udovičić

- Kako mi zdravstveno stanje nije bilo ugroženo? Nisam stigla to da opišem u dokumentarcu. Radili smo hale i sportske dvorane u kojima nije bilo mazuta, tada je krenula velika ekonomska kriza. Hale uopšte nisu imale grejanje. Morali smo da tražimo da bar koliko-toliko upale grejanje. Međutim, oni su mislili da će se zagrejati zato što ima mnogo ljudi. Uvek sam nastupala u nekim suknjicama. Sećam se jedne godine da sam imala stravičnu upalu sinusa koja mi je ostala hronična i zbog koje i danas imam takav glas kao da govorim kroz nos - otkrila je Brena detalje za koje javnost nikada nije znala.

- Nekako sam uspela da otpevam jedan koncert, na drugom sam kolabirala, pala na sceni. Helikopterom su me preneli u Novi Sad direktno u bolnicu, sećam se da su mi radili rendgenski pregled gde su mi ustanovili da imam gnojnu upalu sinusa. To je bilo toliko stravičan bol da sam dobijala infuziju non-stop. Imala sam tolike bolove da nisam mogla da otvorim oči, svetlost nisam mogla da vidim. Plašila sam se tada da imam rak u glavi ili da imam neko teže oboljenje. Toliko je bilo katastrofalno da sam se plašila da li ću preživeti - iskrena je pevačica.

Ipak, uvek joj je uspevalo da ostane na vrhu
Ipak, uvek joj je uspevalo da ostane na vrhu foto: Damir Dervišagić

Kako tada nisu postojale društvene mreže, publika nije verovala da je bolesna, pa je iz tog razloga jednom prilikom na scenu izašla u bademantilu i sa doktorom.

- Drugi put se desilo da sam isto tako bila stravično bolesna, imali smo problem, niko nije verovao da sam se razbolela. Jako mi je bilo loše, do te mere da sam mislila da je kraj. Onda smo napravili krevet u autobusu. Pod temperaturom od 40 stepeni obukla sam bademantil, izašla na scenu u prepunoj hali. Tada je došao doktor sa mnom i rekao da ne možemo da održimo koncert. To su bile tako neke neverovatne priče. Problema je bilo stalno, dešavalo mi se da su mi se kostimi raspadali posle dva koncerta - izjavila je Brena.

Ne komentariše Sašinu izjavu o prodaji Granda
Ne komentariše Sašinu izjavu o prodaji Granda foto: Damir Dervišagić

O prodaji Granda ni reč

Nedavno je javnost bila iznenađena kada je Saša Popović izjavio da će u narednih nekoliko godina većinski vlasnici Granda biti jedna američka kompanija. Brena ovo nije želela da komentariše.

- Ništa o tome ne znam. Ne znam ni ja. Ne mogu ništa još da kažem. I da jeste i da nije, ne možemo još da pričamo o tome - kratko je rekla pevačica.

Bonus video LJUBAV POBEĐUJE SVE: Da li je ovim snimkom Ana Sević potvrdila da će se pomiriti sa suprugom?

(Espreso.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media