ULJE NA VATRU: Emina se RAZVODI od Mustafe, ali se zato viđa sa Markom Miškovićem (FOTO)
Turski mediji tvrde da se brak Emine i Mustafe raspada, Foto: Damir Dervišagić

DA LI JE MOGUĆE?

ULJE NA VATRU: Emina se RAZVODI od Mustafe, ali se zato viđa sa Markom Miškovićem (FOTO)

Njihova obnovljena bliskost možda ne bi bila zanimljiva da mediji već duže vreme ne spekulišu da je Jahovićkin brak s turskom muzičkom zvezdom Mustafom Sandalom u krizi

Objavljeno:

Emina Jahović ponovo je bliska s bivšim dečkom Markom Miškovićem, ekskluzivno saznaje Kurir. Pevačica, za koju turski mediji tvrde da se razvodi, viđena je u Beogradu sa sinom biznismena Miroslava Miškovića, s kojim je bila u vezi pre desetak godina.

- Marko i Emina su se ludo voleli. Njihova ljubav je bila toliko velika da su želeli da i na telu imaju njen trag. naime, Marko je istetovirao Eminino ime na hebrejskom jeziku, kao i pevačica njegovo. Čak su planirali i brak, ali je njihova veza naprasno pukla. Svako je otišao na svoju stranu, godinama se nisu čuli ni videli, sve donedavno kad su se ponovo sreli - priča dobro obavešten izvor Kurira.

Marko i Emina bili su u vezi pre desetak godina i mnogo su se voleli
Marko i Emina bili su u vezi pre desetak godina i mnogo su se voleli foto: Nebojša Mandić

Zanimljivo je da se reklama za njen novi album "Dalje" emituje u okviru reklamnog bloka "Ubica moga oca", čiji je Marko producent.

- Budući da su opet bliski, ne čudi što se njen novi album reklamira u okviru trenutno najgledanije domaće serije - kaže izvor.

Njihova obnovljena bliskost možda ne bi bila zanimljiva da mediji već duže vreme ne spekulišu da je Jahovićkin brak s turskom muzičkom zvezdom Mustafom Sandalom u krizi.

- Ona na sve načine pokušava to da sakrije, ali istina je da im ne cvetaju ruže. Oni ne žele da prave skandale zbog sinova Jamana i Javuza, jer su im deca na prvom mestu. Do ove godine Emina je išla na zimovanje s Mustafom i sinovima, ali to se promenilo. Njen muž je u januaru zimovao u Turskoj, a nakon toga je pevačica bez muža otputovala s decom u Austriju - završava izvor.

S obzirom na to da su odvojeno išli na zimovanje, to je dodatno podgrejalo priče o njihovom razvodu
S obzirom na to da su odvojeno išli na zimovanje, to je dodatno podgrejalo priče o njihovom razvodu foto: Dragan Kadić

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Jahovićevom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Podsetimo, nakon što su raskinuli, Emina je u samo jednom intervjuu dala izjavu o Marku, dok se on nikad tim povodom nije oglašavao.

- Marko i ja smo zasad samo dobri drugari. Moj budući dečko mora da pređe mnoge prepreke da bi me osvojio. Ako se između Marka i mene jednog dana nešto desi, sigurno je da to neću kriti - izjavila je lepa Novopazarka 2006. za magazin Svet.

Bonus video Najveću radost uspešno sakrile od očiju javnosti: Za njihove trudnoće saznali ste tek kad su se porodile

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.