Žena koja je nastavila da se bori posle smrti sina, mora da izdrži i ovo! Cela estrada uz Marinu Tucaković dok bije najveću životnu bitku (FOTO)
Marina se bori sa opakom bolešću, Foto: Luka Šarac

prijatelji su uz nju

Žena koja je nastavila da se bori posle smrti sina, mora da izdrži i ovo! Cela estrada uz Marinu Tucaković dok bije najveću životnu bitku (FOTO)

Ceca Ražnatović se prva zatekla pored vlasnice brojnih hitova kad joj je pozlilo

Objavljeno:

Marina Tucaković (64) je nedavno završila u bolnici. Ceca Ražnatović prva se zatekla pored vlasnice brojnih hitova kad joj je pozlilo i odmah ju je odvezla na Institut za onkologiju i radiologiju.

Brojne kolege uputile su reči podrške Marini.

- Marina je od početka moje karijere bila uz mene. Jako mi je teško što prolazi kroz težak period. Ona je pre svega dobar čovek i veliki borac. Želim joj da ovo prevaziđe na najbolji mogući način, a ja sam tu za nju i njenu porodicu - poručio je pevač Saša Matić.

Sale je tu šta god da zatreba
Sale je tu šta god da zatreba foto: Filip Plavčić

- Mnogo sam se potresla zbog toga. Nisam znala da ima zdravstvene probleme. Ona je uvek bila jaka žena. Jao, bože, da li je moguće! Ona je kraljica svih vremena. Napravila mi je najbolji album. Šokirana sam i ne mogu sad da se smirim. Nadam se da će uspeti ovo da prevaziđe i da će sve biti u najboljem redu - rekla je Dara Bubamara.

Dara je u šoku
Dara je u šoku foto: Vladimir Sporčić

I Darina koleginica Mira Škorić je teško podnela ovu vest.

- Zanemela sam. Više nemam reči. Ne znam šta se dešava više. U šoku sam. Nema sam jer svi dragi ljudi mi obolevaju. Ej, bre, žena koja je nastavila da se bori posle smrti sina mora da izdrži i ovo. Mnogo je volim i uz nju sam - kratko je prokomentarisala.

I Mira je pre nekoliko godina imala velike probleme sa zdravljem
I Mira je pre nekoliko godina imala velike probleme sa zdravljem foto: Printscreen

- Bože dragi, spasi ovaj narod. Ona je jaka žena, ona je lav žena! Želim joj svu sreću ovoga sveta, da pobedi sve što je snađe teško. Izlazila je iz mnogo teških situacija i želim joj da i ovu pobedi - rekla je Snežana Đurišić.

Mi se nadamo da će Marina prebroditi i ovo
Mi se nadamo da će Marina prebroditi i ovo foto: Dragan Kadić

Bonus video:

ROMANU PANIĆ CELA SVITA ISPRATILA DO AERODROMA: Oduševićete se kada vidite gde je pevačica otputovala!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.