PREBOLELA LUKASA: Sonja Vuksanović u ZAGRLJAJU sina moćnog POLITIČARA?! (FOTO)
Sonja se nedavno razvela od najpopularnijeg folkera, Foto: Damir Dervišagić

KLIN SE KLINOM IZBIJA

PREBOLELA LUKASA: Sonja Vuksanović u ZAGRLJAJU sina moćnog POLITIČARA?! (FOTO)

Par je u jednom trenutku i napustio u restoran u isto vreme

Objavljeno:

Sonja Vuksanović uživala u provodu sa sinom moćnog crnogorskog političara.

Čini se da je Sonja Višnjić, bivša supruga popularnih folkera, uspela da prevaziđe bračne brodolome, te je sve češće počela da uživa u devojačkom životu.

Naime, kako tvrdi izvor dnevnog lista Alo! koji se zatekao na licu mesta, Sonja se na otvaranju jednog prestoničkog restorana družila sa Milošem Marovićem, sinom crnogorskog političara Svetozara Marovića, a kako tvrdi naš izvor, par je u jednom trenutku i napustio u restoran u isto vreme.

Miloš je sin bivšeg predsednika Srbije i Crne Gore
Miloš je sin bivšeg predsednika Srbije i Crne Gore foto: Printscreen

- Sonja je u društvu prijateljica stigla na otvaranje ekskluzivnog restorana u Tošinom bunaru, na koje je ubrzo došao i Miloš Marović, sin nekadašnjeg predsednika državne zajednice Srbije i Crne Gore. Čim je stigla u restoran, prijateljicama je rekla da neće moći dugo da se zadržava zbog obaveza koje je očekuju narednog dana, a plan joj je bio samo da se pojavi na otvaranju i ispoštuje vlasnika restorana. Međutim, u trenutku kada se Miloš pojavio na vratima restorana, situacija se značajno promenila - započinje priču za Alo! izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

- Odmah joj se popravilo raspoloženje, a budući da se Miloš i Sonja dugo poznaju, srdačno su se pozdravili, ali je svako seo sa svojim društvom za odvojene stolove. Gosti restorana su bili iznenađeni činjenicom da se Sonja i Miloš uopšte poznaju. Svi koji su se te noći zatekli u restoranu mogli su da vide da je Sonja presrećna što vidi Miloša, a ni on nije krio svoje oduševljenje - kaže naš izvor i dodaje da je Sonja bila odlično raspoložena.

- Celo veče se osmehivala i ćaskala sa prijateljicama, a u nekom trenutku je počela i da đuska, ali telefon nije ispuštala iz ruku. Konstantno je kucala poruke, ne skidajući osmeh s lica, a u trenutku kada je proslava došla do vrhunca, svi su primetili da Sonja više nije bila u restoranu. Nakon nekoliko minuta ni Miloš više nije sedeo sa svojim društvom, a onda su usledili komentari prisutnih, da su njih dvoje očigledno zajedno napustili restoran - kaže naš izvor i otkriva:

Sonja tvrdi kako su oni porodični prijatelji
Sonja tvrdi kako su oni porodični prijatelji foto: Dragana Udovičić

- Tek nakon izvesnog vremena u restoran se najpre vratila Sonja, a odmah za njom je u razmaku od pet minuta stigao i Miloš. U jednom trenutku Sonja se čak pridružila Maroviću za njegov sto. Može biti da je slučajnost to što su izašli i vratili se u isto vreme, a mogli su se čuti i komentari prisutnih, da među njima postoji nešto više od prijateljstva - kazao je naš izvor na kraju.

Sa druge strane, Sonja je potvrdila za Alo! da je napustila restoran u nekom trenutku i objasnila je zbog čega.

- Godinama poznajem Miloša i mogu reći da nam je on porodični prijatelj. Miloš je bio sa suprugom na otvaranju, a nas nekoliko je sedelo za istim stolom. Tačno je da sam u jednom trenutku izašla i da me nije bilo nekih pet do deset minuta, jer sam otišla do kuće da uzmem punjač. Sama sam otišla, a sama sam se i vratila - rekla je Sonja.

Bonus video SA OVIM ŠEŠIROM ĆU SIGURNO POBEDITI: Maja Nikolić spremna za Evroviziju, a nećete verovati šta ima na glavi!

(Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.