Marina Tucaković teško bolesna, VODI BITKU ZA ŽIVOT!
Marina se trenutno leči na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, Foto: Damir Dervišagić

strašna vest

Marina Tucaković teško bolesna, VODI BITKU ZA ŽIVOT!

Slavna autorka najvećih domaćih hitova leči se na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije

Objavljeno:

Marina Tucaković bije najveću životnu bitku. Ona se već nekoliko nedelja leči na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Marina boluje od opake bolesti, a kako kaže izvor Telegrafa, zdravstveno stanje najpoznatije autorke najvećih domaćih hitova prilično je loše.

- Svi na Institutu se maksimalno trude da pomognu Marini i da joj maksimalno olakšaju teške dane i bitku za život - kaže izvor.

Kako dodaje, Marina prima terapiju, a svi se nadaju da će "big mama srpske estrade", kako je zovu, pobediti bolest i izaći kao heroj.

Svi se nadamo da će uspeti da pobedi opaku bolest
Svi se nadamo da će uspeti da pobedi opaku bolest foto: Damir Dervišagić

Marina Tucaković rođena je 4. novembra 1953. godine u Beogradu, gde je završila Ekonomski fakultet. Prvi hit koji je napisla bio je "Dodirni mi kolena", za grupu Zana.

Marina je u braku sa kompozitorom Aleksandrom Futom Radulovićem sa kojim ima sina Milana, zvanog Laća. Porodica je 2008. godine pretrpela veliku tragediju, kada je Marinin i Futin sin MiIloš preminuo u 24. godini.

Marina je izuzetno bliska sa najvećim domaćim zvezdama, kojima je napisala i najveće hitove.

Neke od njih su Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Aca Lukas, Dragana Mirković, Zdravko Čolić, Lepa Brena, Oliver Dragojević, Severina, Džej Ramadanovski, Ana Nikolić, Seka Aleksić, Dara Bubamara, Haris Džinović i drugi...

Bonus video:

NA SILNE OPERACIJE POTROŠILA 100.000 FUNTI: Htela je da bude SAVRŠENA, a danas plače jer NEMA KOSTI u nosu i ne oseća miris

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.