Čuvenu ESMERALDU život nije mazio: Jedva se izvukla iz kandži DROGE, a onda je saznala da joj je sin NEIZLEČIVO bolestan!
Hose Armando i Esmeralda su jedan od omiljenih latinoameričkih parova svih vremena, Foto: Printscreen Youtube

ŽIVOT NIJE SAPUNICA

Čuvenu ESMERALDU život nije mazio: Jedva se izvukla iz kandži DROGE, a onda je saznala da joj je sin NEIZLEČIVO bolestan!

Iz pakla droge se izvukla tek kada joj je najbolja prijateljica umrla na rukama od prevelike doze

Objavljeno:

Leticija Kalderon (49) doživela je vrhunac glumačke karijere kao 29-godišnjakinja, glumeći Esmeraldu u istoimenoj sapunici. Reč je o devojci koja se rodila slepa, a babica na porođaju mislila je da je mrtva pa ju je zamenila sa drugim, muškim detetom te podmetnula ga bogatoj porodici.

Kalderon i dalje redovno snima sapunice, a 2014. je priznala kako se u razdoblju kada je igrala Esmeraldu borila sa zavisnošću od kokaina. Iz pakla droge se izvukla tek kada joj je najbolja prijateljica umrla na rukama od prevelike doze.

Leticija je imala ozbiljnih problema sa drogom
Leticija je imala ozbiljnih problema sa drogom foto: Printscreen Instagram

- Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost me je mogla koštati života - rekla je u intervjuu za jednu meksičku emisiju. Glumica je bila u dva braka, a iz drugog s advokatom Huanom Koladom (57) ima blizance Lućijana i Karlosa. Kada se porodila 2005. godine uzela je dužu pauzu kako bi se posvetila sinovima, naročito mlađem Lućijanu koji se rodio s Daunovim sindromom.

I dalje glumi u telenovelama
I dalje glumi u telenovelama foto: Printscreen Youtube

- Ovo je najbolji dan za mene, dan prave ljubavi, volim svog Lućijana - napisala je u objavi glumica na Svetski dan osoba sa Daunovim sindromom. Kalderon je ispričala kako je na nju sin jako uticao i da nikada nije sebe pitala "zašto ja", kao što to čini većina roditelja kada sazna dijagnozu svog deteta.

- Vide kako je fantastičan i polaskana sam što je moj sin - zaključila je Kalderon koju su pre nekoliko godina povezivali sa glumcem Hoseom Ajalom (29). Iako su njihovi prijatelji tvrdili da su u ljubavnoj vezi, Meksikanka je to demantovala.

Bonus video DA SE SMRZNEŠ: Soraja je ovako obučena izašla u grad, prolaznici u neverici!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.