Bekutu javnost osudila zbog OROŠAVANJA, ali sada će se zbog  NJENOG ODGOVARA MNOGE ŽENE POSTIDETI! (FOTO)
Ana i Mrka su sada srećniji nego ikad, Foto: Dragana Udovičić

pevačica najotvorenije o svojim ženskim problemima

Bekutu javnost osudila zbog OROŠAVANJA, ali sada će se zbog NJENOG ODGOVARA MNOGE ŽENE POSTIDETI! (FOTO)

Zbog perioda menopauze, Bekuta se suočila sa suvoćom polnog organa što joj je donelo i određene tegobe

Objavljeno:

Nakon što se podvrgla estetskom tretmanu femilift, koji je u kolokvijalnom govoru poznatiji kao "orošavanje vagine", Ana Bekuta se našla na udaru brojnih podrugljivih komentara budući da je ovaj tretman u narodu i dalje obeležen kao tabu.

Ipak, Ana ističe kako je reč veoma delotvornom laserskom tretmanu koji otklanja razne tegobe u intimnoj regiji izazvane menopauzom, te da sada proživljava drugu mladost.

- Počela sam da primenjujem tretman pre nekoliko meseci i zahvaljujući tome su se smanjile tegobe koje sam imala. Ovom metodom menja se kvalitet sluzokože, neutrališu se nelagodnosti vezane za bešiku. Ponovo uživam u životu, u svakom segmentu - iskrena je bila pevačica.

Preporođena žena
Preporođena žena foto: Damir Dervišagić

- Nije valjda da sve žene onog momenta kada poudaju i požene decu, odnosno kad uđu u određene godine, prestanu da vode ljubav? Zar ne bi trebalo da nam podjednako bude važan svaki deo tela? Ako smo već spremne da satima ispred ogledala ulepšavamo lice, idemo na razne estetske operacije kako bismo ga zategle, baš kao i grudi, stomak i sve ostalo, zar ne bi trebalo istu pažnju da posvetimo i intimnom zdravlju kako bismo mogle da uživamo ne samo u odnosima sa partnerom već i u činjenici da nas ništa ne boli? Moj stav je oduvek bio da o zdravlju treba više voditi računa nego o izgledu. Smatram da je samo žena koja je zadovoljna i lepa - rekla je Bekuta.

Bonus video:

STOP DROGAMA! DARKO LAZIĆ PRIZNAO DA JE ŠMRKAO PRE 9 GODINA: A evo šta danas kaže o drogama! I JOŠ MU JE I SMEŠNO

(Espreso.co.rs/ Izvor: Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.