SVI ŽIVI TO RADE, PA TO JE NORMALNO! Goga Sekulić stala u odbranu Darka Lazića: Cela estrada se drogira, to je javna tajna!
Goga Sekulić stala u odbranu Darka lazića, Foto: Dragana Udovičić

BEZ PARDONA

SVI ŽIVI TO RADE, PA TO JE NORMALNO! Goga Sekulić stala u odbranu Darka Lazića: Cela estrada se drogira, to je javna tajna!

Goga je bila brutalno iskrena

Objavljeno:

Darko Lazić se našao na stubu srama nakon što je objavljen snimak sa konzumiranjem belog praha za koji su mnogi pomislili da je reč o zabranjenoj supstanci, dok njegov menadžer tvrdi da je u pitanju šećer u prahu koji je pevač u šali "šmrkao" za potrebe jedne emisije zabavnog karaktera, koja naposletku nije nikada emitovana, ali je to nekome poslužilo za osvetu.

Darko Lazić
Darko Lazić foto: Damir Dervišagić

Sa druge strane, njegova koleginica Goga Sekulić ide i korak dalje tvrdnjom da se na estradi apsolutno svi drogiraju dok je upravo Lazić taj koji ne koristi narkotike.

Goga Sekulić stala u odbranu Darka Lazića
Goga Sekulić stala u odbranu Darka Lazića foto: Printscreen

- Svi živi se drogiraju, za mene to nije normalno. Nije mi jasno zašto napadaju jednu ili dve osobe kada se 99 odsto ljudi sa estrade drogira. To je javna tajna i svi se prave ludi, pa na kraju strada neko ko nije ni kriv, ni dužan. Konkretno mislim na Darka Lazića. Darko je moj dragi kolega i izuzetno ga poštujem i volim - stala je Goga u pevačevu odbranu.

BONUS VIDEO:

ŠOKANTAN SNIMAK: Darko Lazić uhvaćen kako šmrče!

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.