MOŽETE LI DA JE PREPOZNATE?! Bila je ZVEZDA 90-ih, a onda se povukla sa scene, prva je ŽENA Željka Mitrovića, a evo kako sada izgleda (FOTO)
Hani je bila estradna zvezda devedesetih, Foto: Printscreen Youtube

GDE JE I ŠTA RADI?

MOŽETE LI DA JE PREPOZNATE?! Bila je ZVEZDA 90-ih, a onda se povukla sa scene, prva je ŽENA Željka Mitrovića, a evo kako sada izgleda (FOTO)

Sonja je bila udata za vlasnika Pink imperije Željka Mitrovića, sa kojim ima dvoje dece - ćerku Sandru i sina Aleksandra

Objavljeno:

Devedesetih su svi otkidali na hitove Sonje Mitrović Hani, koja je žarila i palila jugoslovneskom scenom. "Otkini baby", "Kocka šećera", "Džip" samo su neki od hitova koji su se neprekidno puštali u najpopularnijim diskotekama i na kojima je odrastala generacija. Iako je Hani uspela da ostvari veliku karijeru, povukla se sa scene i danas je nema gotovo nigde.

Njen najveći hit je pesma Džip
Njen najveći hit je pesma Džip foto: Printscreen Youtube

Sonja je bila udata za vlasnika Pink imperije Željka Mitrovića, sa kojim ima dvoje dece - ćerku Sandru i sina Aleksandra. Ona je danas u odličnim odnosima sa svojim bivšim suprugom, ali i sa njegovom drugom ženom Milicom, sa kojom Željko ima dve ćerke - Kristinu i Andreu.

O svojoj karijeri je pričala u ranijim intervjuima.

Hani sa svojom ćerkom Sandrom
Hani sa svojom ćerkom Sandrom foto: Printscreen Instagram

- Dok sam pevala, nikada nisam odlazila na turneje koje su trajale po mesec dana i trudila sam se da u svakom trenutku budem posvećena deci i da od kuće ne odsustvujem duže od tri dana. Istina, u odgajanju svojih mališana imala sam nesebičnu pomoć Željkove i moje porodice, koje su bile i uvek su tu kada je potrebno. Podrška porodice jeste nešto najosnovnije i oduvek sam mrzela izraz samohrana majka - govorila je Sandra Mitrović Hani o karijeri i braku.

Bonus video 90-IH JE BILA BOMBA: Za njom su uzdisali svi muškarci, košarkaši se zbog nje tukli, a evo kako izgleda u 5. deceniji!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.