EMINA JAHOVIĆ ISPRIČALA KAKO JOJ JE PRVI BRAK IZGLEDAO! Bivši svekar je žestoko opleo po njoj, a ona je podjednako uzvratila!
EMINA JAHOVIĆ ISPRIČALA KAKO JOJ JE PRVI BRAK IZGLEDAO, Foto: Dragana Udovičić

sva je jasno!

EMINA JAHOVIĆ ISPRIČALA KAKO JOJ JE PRVI BRAK IZGLEDAO! Bivši svekar je žestoko opleo po njoj, a ona je podjednako uzvratila!

Emina se prvi put udala za Aladina Đulovića sa 17 godina, ali je brak kratko trajao

Objavljeno:

Emina Jahović je već deset godina u srećnom braku sa Mustafom Sandal, ali iza nje postoji još jedan brak o kom ona ne želi mnogo da govori.

Naime, Emina se prvi put udala za Aladina Đulovića sa 17 godina, ali je brak kratko trajao. Njen svekar se nedavno oglašavao javno i za pevačicu nije imao lepe reči.

Međutim, posle toga se i pevačica oglasila. Osvrnula se i na ovaj period svog života, a svojim izjavama iznenadila je mnoge.

"To je bila dečja veza, ljubavna, koja je bila ozvaničena. Bili smo deca… Ja sam imala 17 godina, on je imao 20. To bi se danas verovatno nazivalo vezom. Ali, pošto sam ja živela u Novom Pazaru, to se tako desilo. To je jedna lepa uspomena iz detinjstva, kao neke prve ljubavi, koja se desi i čovek ih jednostavno zaboravi", objasnila je Jahovićeva.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.