KONAČNO JE KRAJ OVOJ AGONIJI: Ana i Rasta POVLAČE zahtev za RAZVOD braka, a povodom toga su se i OGLASILI!
Ana i Rasta tajno su se venčali u julu 2016. godine, Foto: Printscreen Instagram

LJUBAV JE POBEDILA

KONAČNO JE KRAJ OVOJ AGONIJI: Ana i Rasta POVLAČE zahtev za RAZVOD braka, a povodom toga su se i OGLASILI!

Ne samo da će Ana i Rasta nastaviti da dele scenu i studio kada budu snimali pevačicin novi album, već će deliti i životni prostor i bračnu postelju

Objavljeno:

Samo nekoliko dana nakon što je domaću javnost prijatno iznenadila vest da će bivši supružnici, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, održati zajednički koncert u makedonskoj prestonici, usledilo je još jedno iznenađenje.

Naime, ne samo da će Ana i Rasta nastaviti da dele scenu i studio kada budu snimali pevačicin novi album, već će deliti i životni prostor i bračnu postelju.

Iako su pre nekoliko meseci objavili saopštenje da se zbog „nepremostivih razlika“ razvode nakon nepunih godinu dana braka, čini se da su odustali od te ideje.

Rasta ne voli da se previše eksponira u medijima
Rasta ne voli da se previše eksponira u medijima foto: Dragana Udovičić

Tako je makar rekao popularni reper u intervjuu za jednu makedonsku televiziju, kada je gostujući zajedno s Anom prvi put javno govorio o razvodu.

- Od početka naše veze, Ana i ja imamo poslovni i privatni odnos jer smo se upoznali u studiju dok smo radili njen prošli album i uvek smo uspevali da se izborimo sa svime što je izlazilo o nama. Međutim, iz naše nesaradnje sa novinarima i potrebe da zaštitimo ono što imamo i volimo proizašla je gomila stvari. Kada ne govorite ono što jeste, dajete prostor onome što nije - rekao je Rasta aludirajući na publicitet koji je dobila priča o njihovom razvodu.

S druge strane, Ana je bila nešto kraća dok je govorila o odnosu sa ocem svog deteta.

Ana uživa u majčinstvu
Ana uživa u majčinstvu foto: Zorana Jevtić

- Od početka naše veze prati nas fama, iako to nije bila naša želja, tim pre što smo oboje retko govorili o privatnom životu, a tako bismo i da ostane - kazala je Ana, koja sa reperom ima šestomesečnu ćerku Taru.

- Tara ovih dana puni šest meseci i čini mi se da još nisam suštinski svesna da sam postala majka. Ovo je prvi put da smo se razdvojile i mnogo mi nedostaje. U početku sam bila sama sa bebom, ali kada sam počela da se pripremam za povratak na scenu, morala sam da unajmim pomoć - bila je iskrena Ana, koja je dodala da ćerka liči na tatu.

Kako Alo! saznaje od izvora bliskog poznatom paru, njih dvoje će ovih dana povući zahtev za razvod.

Njihova ćerka Tara ima šest meseci
Njihova ćerka Tara ima šest meseci foto: Printscreen Instagram

- Tačno je da su odustali od ideje da se razvedu, jer su shvatili da ne mogu da žive jedno bez drugog. Iako se sada navodi da je njihov razvod samo marketinški potez, to nije tačno, jer su predali zahtev za razvod, koji će sada morati da povuku. Ana i Rasta obožavaju malu Taru i ne žele da raste bez jednog roditelja - kaže naš izvor.

Inače, Ana i Rasta će 16. februara održati zajednički koncert u Skoplju, a ovih dana zajedno borave na promotivnoj turneju u Makedoniji.

Podsetimo, pop pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta venčali su se u julu 2016, nakon samo nekoliko meseci zabavljanja. U avgustu naredne godine, Ana je na svet donela devojčicu Taru, a već u novembru par je objavio da se razveo.

Bonus video ESPRESO INTERVJU: Dragiša Ivelja, bivši Titov špijun

(Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.