NAKON KRIZE I SILNIH PROBLEMA, NE IZLAZE IZ CECINE KUĆE! Svi detalji veze Anastasije Ražnatović i njenog dečka Đorđa Kuljića! (FOTO)
Majka ju je nagovarala da se pomiri sa Đorđem, Foto: Damir Dervišagić

ceca ih molila da se pomire

NAKON KRIZE I SILNIH PROBLEMA, NE IZLAZE IZ CECINE KUĆE! Svi detalji veze Anastasije Ražnatović i njenog dečka Đorđa Kuljića! (FOTO)

Ceca je spokojna jer zna da Đorđe ne iskorišćava Anastasiju zbog slave ili toga što je imućna

Objavljeno: 14:47h

Anastasija Ražnatović je letos uplovila u romansu sa Novosađaninom Đorđem Kuljićem, a o njihovom odnosu mnogo se spekulisalo.

- Anastasija i Đorđe su pre nekoliko meseci imali problema da održe vezu i tada zbog nedostatka vremena, različitih interesovanja i njenih poslovnih aranžmana došlo je do kratkog prekida. Ipak, kada su shvatili da im je previše stalo, pomirili su se, a poslednje vreme sve više vremena provodi u Cecinoj kući. Ulazi kao član porodice, kad i gde hoće. Kada nisu zajedno, Anastasija je tri sata na telefonu i sve - ispričao je izvor.

Inverno Caldo x Vogue collaboration ?

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on

- Ceca se godinama ne meša mnogo u njihov izbor. Neretko se desi da ga upravo ona dočeka i provede vreme s njim dok se Anastasija sprema za izlazak. Budući da se radi o dečku iz ugledne porodice, Ceca je spokojna jer zna da kao takav ne iskorišćava Anastasiju zbog slave ili toga što je imućna. Danima je pričala s njom, danima joj objašnjavala da su razlozi raskida banalni, da je dečko za nju. Ceca je, čini mi se, srećnija od Anastasije kad ga je videla na vratima vile - priča izvor.

glammed up today by @angela_bosnjakovic_makeup ❤️

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on

- Momak iznenadi Anastasiju poklonom, stigne im na kuću cveće, pojavi se kad ga ne očekuju - dodao je izvor, a razlog je što je Anastasija mnogo drugačija od devojaka s kojima je bio u prošlosti.

Bonus video:

IZNERVIRALA SE: Anastasija pokazala kako se ponaša kada je gladna!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Vip)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.