BIZARNA OPERACIJA: Ana Nikolić vadi dotrajale SILIKONE IZ USANA, a onda odlazi na nikad luđi HIRUŠKI ZAHVAT!
Ana je odlučila da poboljša svoj izgled, Foto: Zorana Jevtić

da li biste smeli ovo da uradite?

BIZARNA OPERACIJA: Ana Nikolić vadi dotrajale SILIKONE IZ USANA, a onda odlazi na nikad luđi HIRUŠKI ZAHVAT!

Ana je pre šest godina na jednoj privatnoj klinici u Hrvatskoj izvadila silikone i uradila korekciju usana, ali je tada nastao problem

Objavljeno:

Ana Nikolić uskoro će imati hiruršku intervenciju kojom će doktori izvući salo iz stomaka i ubrizgati joj u usne.

Operativni zahvat je zakazan za prvu polovinu marta na jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu. Pre toga pevačica će morati da se reši odavno dotrajalih silikona koje je u usne ugradila pre više od 10 godina, a u međuvremenu ih je toliko puta dopunjavala i popravljala.

Ana već duže vreme želi da ugradi sopstveno salo u usne obzirom na to da je taj metod trenutno hit u celom svetu i daje odlične rezultate. Ipak, zbog trudnoće i porođaja morala je da malo pričeka sa tim.

Preterala je sa silikonom
Preterala je sa silikonom foto: Dragana Udovičić

- Krajem godina Ana je bila kod estetskog hirurga, koji joj je objasnio kako izgleda proces ispumpavanja sala, koji se potom ubrizgava u druge delove tela. Ceo proces trajaće svega petnaestak minuta, nakon čega će odmah moći da se vrati svakodnevnim aktivnostima. Jedini problem je što će nekoliko dana pre intervencije Ana morati da ide na vađenje silikona iz usana. Malo je uplašena zbog toga jer je to vrlo bolan proces. To je klasična operacija, traje oko sat vremena i nakon toga ima deset konaca u usnama - rekao je izvor blizak pevačici.

Ovo nije prvi put da Nikolićeva radi remont usana. Pre šest godina je, na nagovor prijatelja, na jednoj privatnoj klinici u Hrvatskoj izvadila silikone i uradila korekciju usana, ali je tada nastao problem.

- Prvih nekoliko meseci sve je bilo u redu, ona su usne počele da se deformišu, pa je morala više pita da ubrizgava silikon kako bi to prikrila i popravila a sada je konačno došlo vreme da se to reši. Vađenje silikona i ubrizgavanje u usne Anu će koštati 2.000 evra - završava izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.