KIJA JE PROGANJALA NAŠEG POZNATOG PEVAČA! Opsedala ga i slala mu poruke, nećete verovati kome! A oženjen je!
Kija je oduvek volela pevače, Foto: Printscreen Youtube

bila je ludo zaljubljena u njega

KIJA JE PROGANJALA NAŠEG POZNATOG PEVAČA! Opsedala ga i slala mu poruke, nećete verovati kome! A oženjen je!

Sredinom 2012, po završetku takmičenja „Zvezde Granda“, kada je bio jedan od najaktuelnijih mladih pevača, sadašnja učesnica „Zadruge“ bila je opčinjena njime

Objavljeno: 15:31h

Kristina Kockar, pre nego što se udala za Slobu Radanovića, bila je ludo zaljubljena u Petra Mitića, kojeg je proganjala i na sve načine pokušavala da stupi u kontakt s njim.

Sredinom 2012, po završetku takmičenja „Zvezde Granda“, kada je Pepi bio jedan od najaktuelnijih mladih pevača, sadašnja učesnica „Zadruge“ bila je opčinjena njime. Svakodnevno je pratila šta objavljuje na Fejsbuku i odlazila na nastupe koje je imao po Srbiji. Međutim, pevač je zbog svoje sadašnje supruge Ivane Pavković totalno iskulirao Kiju.

Nesto kao radimo...?

A post shared by Petar Mitić (@petarmitic86) on

- Ona ga je pratila tokom takmičenja i navijala je za njega. Uvek je govorila da joj je simpatičan i da bi odlepila kada bi ga poljubila. Slala mu je poruke, on joj je na nekoliko i odgovorio. Kasnije je počela da ide na njegove svirke i tu je više puta pokušala da mu priđe i smuva ga. Upoznali su se, ali ništa više od toga. On nije želeo da s devojkama ostvaruje neke kontakte, pogotovo jer je započeo vezu s Ivanom - kaže izvor.

❤??

A post shared by Petar Mitić (@petarmitic86) on

Kija se posle saznanja da folker ima devojku povukla, a ubrzo je upoznala i Slobu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.