SLOBA VOLI MUŠKARCE, A KIJA TO ZNA! HTEO JE DA ZASKOČI ANĐELA! Marko otkrio veliku tajnu, biće haosa! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OPA, MIKI!

SLOBA VOLI MUŠKARCE, A KIJA TO ZNA! HTEO JE DA ZASKOČI ANĐELA! Marko otkrio veliku tajnu, biće haosa! (VIDEO)

Sloba nije bio toliko ranije popularan, pa je hteo da se zakači za nekog momka kada je ulazio

Objavljeno:

Ove nedelje, pojavili su se navodi da Marko Zec, nekadašnji učesnik najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" iz ličnog iskustva zna da je Slobodan Radanović, aktuelni zadrugar koji je svoju ženu prevario sa Lunom Đogani, opredeljen i za mušku populaciju u ljubavnim odnosima. Podsetimo već nekoliko dana mogu se čuti prče da je pevač pokušao da zavede ovog crnogorskog modela.

Mi smo rešili da proverimo glasine zbog kojih već nekoliko dana gore društvene mreže. Kada smo pozvali Marka Zeca, on je bio i više nego raspoložen za priču o pevaču koga zna od ranije, ali sa kojim i nije bilo preterano blizak u "Zadruzi". Podsetimo, pred početak rijalitija u septembru kružile su priče da je Zec slao Slobi golišave fotografije, što je Marko više puta demantovao.

Ja sam ispričao to za nekog druga. Čuo sad da sam i ja kao slao neke svoje gole slike Slobi, nisam u životu, majke mi! Sloba nije bio toliko ranije popularan, pa je hteo da se zakači za nekog momka kada je ulazio. Sad ga je Kija uhvatila. Hteo je da se zakači na Anđela, ali nije, jer ga nije poznavao, pa se zakačio na mene. Mislio je da se neću ljutiti ako mi nakači tako neku priču! Gde baš na Marka Zeca?! - pitao se ovaj bivši zadrugar!

Marko Zec rekao nam je da mu nije jasno odakle Slobodan Radanović ima njegove erotske fotografije koje je slao devojkama. Zec nam je u nastavku razgovora ispričao i kako je izgledala njegova komunikacija sa Radanovićem prošlog leta. Markova priča može se uporediti i sa pričom Nadežde Biljić, kojoj je Sloba, isto kao i Zecu slao poruke u ranim jutarnjim satima.

On dođe ovde u Budvu na neke svirke leti. Zvao me. Zvao mi je i u treretanu i da stupimo u neki kontakt. Jednom mi je rekao: "Ja ti pevam večeras u vili jednoj ovde, pa ti svrati!". Ja sam ostao iznenađen. Ajde da se mi znamo nekoliko godina, da smo prijatelji, pa da ima tu slobodu to da mi kaže. Meni je tu bilo malo čudno, neću da kažem da me je muvao, ali... - nije nastavio Marko Zec svoju rečenicu.

Marko Zec o Slobodanu Radanoviću
Marko Zec o Slobodanu Radanoviću foto: Printscreen

Ovaj zadrugar koji je bez daha ostavio mnoge devojke kada je ušao u luksuzni kompleks u Šimanovcima, ispričao nam je i svoje viđenje situacije kada ga je Radanović zvao na njegove svirke i šta bi se desilo da je kojim slučajem prihvatio Slobinu igru.

Verovatno da sam došao na svirku, on bi ovo-ono. Kao da sam ja nešto! Odakle znam, takvi su ti momci! Meni su i pre "Zadruge" silni likovi slali poruke kao da sam zgodan, a dobijao sam i one stvari. Njihovo je da probaju, isto kao i ja kada probam kod neke devojke. Ja sam toliko dobio tih antena muških, da mogu da otvorim radio stanicu. Sloba mi nije slao svoju antenu - govorio je Zec.

Razgovor sa Markom Zecom doveo nas je i do Slobine još uvek zakonite supruge Kristine Kockar, koju je pevač prevario sa Lunom Đogani. Zec nam je otkrio da Kijinog momka Andriju Lazovića poznaje godinama, jer potiču iz istog grada, a Lazović i Markova sestra išli su zajedno i u isti razred tokom školovanja.

Andrija ti je sad najpopularniji u Budvi! To se lepe za njega kao "muve cc". Ja ga znam preko sestre. Stvaro je super dečko! Kija je naša Crnogorska snajka! - kroz osmeh je izjavio Marko i dodao:

Sloba i Luna razmenjuju nežnosti
Sloba i Luna razmenjuju nežnostifoto: Printscreen Youtube

Ja mislim da je Kija sve to provalila i znala za Slobu, ali da neće to da iznese u javnost. Ja za nju imam sve ok da kažem! Ovo je jedini rijaliti u kome se sve spontano desilo - rekao je Zec.

Marko Zec proveo je dve nedelje u "Zadruzi" a otkrio nam je i da je prvi ugledao Slobu Radanovića i Lunu Đogani kako se ljube po ćoškovima, ali da nije želeo da otkrije ovaj detalj, jer je poštovao njihovu privatnost. Za kraj razgovora, ovaj bivši stanar rekao nam je da dnevno provodi dosta vremena gledajući rijaliti program "Zadruga" koji obara sve rekorde gledanosti na Balkanu.

BONUS VIDEO: BEZ GAĆICA: Ovako Soraja tverkuje u minijaturnoj haljini ispod koje nema ništa!

(Espreso,rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.