MOJA MAMA JE ZVALA MARIĆA I TRAŽILA DA ME OTPUSTI... Ispovest voditeljke Parova koja se sprema da uđe u politiku!
Jovana je svestrana po pitanju profesije, Foto: Damir Dervišagić

jovana jeremić otvoreno o svemu

MOJA MAMA JE ZVALA MARIĆA I TRAŽILA DA ME OTPUSTI... Ispovest voditeljke Parova koja se sprema da uđe u politiku!

Voditeljka "Parova" Jovana Jeremić svojim ponašanjem često digne buru i zna kako da bude u centru zbivanja

Objavljeno: 18:51h

Ovaj put, u emisiji Suzane Mančić otkrila je neke do sada nepoznate detalje.

- Istina je da sam bila jedan od najboljih studenata Pravnog fakulteta. Ipak, znala sam da ljubav prema televiziji nikad neće proći. Završila sam Pravni, ali sam shvatila da ne želim da budem piskaralo i advokat, već želim da se bavim televizijom. Međutim, problem je bila moja mama koja je bila apsolutno protiv. Ona je zvala Marića i tražila da me otpusti. Rekla je da će zvati i Predraga da me izbaci sa televizije, ukoliko sama ne odem. Tada sam otišla, bila je 2011. godina. Ipak, vratila sam se - rekla je Jovana.

Voditeljka je komentarisala i trudnoću, ali i teške momente tokom proteklih godinu dana:

- Trudna sam treći mesec. U narednih 15 godina ide još jedno dete ili dvoje. Ja sam porodična žena. Svi žele sa tobom da provode vreme, a kada provode, onda se ti vratiš kući i pogledaš oko sebe, ti si potpuno sama. To se meni dešavalo unazad godinu i po dana. Ja sam bila veoma nesrećna zbog toga. Tada sam rešila da se promenim i da nađem nekoga ko će iskreno da me voli. Da imam jednog, ali iskrenog muškarca - rekla je ona u emisiji "Suzanim izbor".

- Jedna srpska baba Vanga mi je rekla da ću biti popularna kao što je Lepa Brena u muzici, tako ću ja biti na televiziji. A što se tiče politike, rekla je da ću biti žešća od Zorane Mihajlović. Doduše, mislim da je tu preterala (smeh) - dodala je ona.

Jovana je potom komentarisala prokomentarisala navode da je ušla u politiku i da se sve ozbiljnije bavi političkim temama.

- Tako je, ja sam se ozbiljno školovala da bih se bavila i politikom i televizijom - rekla je Jovana koja je već angažovana u jednoj stranci.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.