PREDSTAVLJAMO VAM CECIN NESUĐENI ALBUM IDE TO S GODINAMA i njene tajne PESME koje su zauvek izgubljene! (VIDEO)
Ceca je oduvek pažljivo birala šta peva, Foto: Zorana Jevtić

O OVOME SE ĆUTALO godinama

PREDSTAVLJAMO VAM CECIN NESUĐENI ALBUM IDE TO S GODINAMA i njene tajne PESME koje su zauvek izgubljene! (VIDEO)

Gde su nestale pesme sa albuma koji je bio dugo najavljivan, a nikada se nije pojavio?

Objavljeno:

Svetlana Ceca Ražnatović je 2011. godine najavljivala album "Ide to s godinama", ali iz nepoznatih razloga snimila je drugi. Iz čista mira, izašao je album pod nazivom "Ljubav živi".

Nikada se zvanično nije saznalo šta se dogodilo sa najavljivanim albumom, ali zna se da je folk diva odustala od snimanja mnogih pesama. A gde su završile pesme koje bi sigurno u njenom izvođenju bile veliki hitovi?

Nakon što je Ceca odustala od snimanja, druge pevačice su razgrabile pesme, u nadi da će od njih napraviti hitove.

Predstavljamo vam Cecin "nesuđeni" album:

Indira Radić je prisvojila naslovnu numeru "Ide to s godinama".

Pesmu "Duga" Ražnatovićeva je prepustila Romani, jer kako je izjavila - nije joj se koncepcijski uklapala u album, ipak neki kažu da je ova pesma pisana baš za Cecu i da je u njoj opisan njen život.

Goga Sekulić uspela je lavovski da se izbori za jednu od Cecinih pesama i na svoj način otpevala je pesmu "Ja sam probala sve". Da li je to bio hit kakav bi bio da ga je otpevala Ceca, nikad nećemo saznati.

Manje poznata pevačica Đurđa je pesmu "Rođena nisam za ljubav" prekrstila u "Ostani" i ostala nepoznata. Njoj čak ni Cecina pesma nije pomogla, to je zaista poenta one stare dobre: Nije kome je namenjeno...

Emotivnu baladu "Užasno mi nedostaje" je za nju napisao Bora Đorđević. Ipak, Ceca ni nju nije snimila. Bora je nešto kasnije izjavio da će ova pesma nju čekati kad god je ona poželi, ali se u međuvremenu predomislio i nju je snimila Riblja Čorba.

Još jedna pesma je pripala Indiri Radić. Ceca je trebalo da je snimi sa Alenom Ademovićem, pevačem grupe Miligram. Kakav bi to bio hit, bar tako kažu beogradski kuloari.

Međutim, do saradnje nije došlo i "Ništa mi ne zameri" sada izvodi Indira.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.