Dejan Matić šokirao javnost izjavom o GEJ POPULACIJI: To nije normalno, ali podržavam PROSTITUCIJU! (FOTO)
Dejan nije baš širokih shvatanja, Foto: Damir Dervišagić

konzervativan do bola

Dejan Matić šokirao javnost izjavom o GEJ POPULACIJI: To nije normalno, ali podržavam PROSTITUCIJU! (FOTO)

Popularni pevač Dejan Matić je šokirao javnost svojim shvatanjima i mišljenjima kada je u jednom intervjuu iskreno govorio o škakljivim temama kao što su gej populacija, prostitucija, psihijatri i mentalne bolesti i abortus

Objavljeno: 26.01.2018. 15:41h
  • 123

Kada su ga pitali šta misli o gej populaciji i njihovim pravima, popularni pevač je izjavio da poštuje tuđa mišljenja, ali on ne podržava ljude homoseksualne orijentacije.

- Ne podržavam gejeve. Tako je otkad znam za sebe. Nekima je to normalno, meni nije. Cenim svačije mišljenje o toj temi, ali ja zaista ne mogu da se složim sa njima da je u redu da se sklapaju brakovi između dva muškarca. Što se tiče usvajanja dece, za to pogotovo nisam i to je nešto što po mom mišljenju kod nas na Balkanu nikad neće biti prihvaćeno - iskreno je rekao Matić.

On je takođe otkrio i da nije ljubitelj psihijatrije, jer smatra da ona nema nikakvu korist.

Pevač je konzervativan, ali poštuje tuđe mišljenje
Pevač je konzervativan, ali poštuje tuđe mišljenje foto: Damir Dervišagić

- Nije sramota, ali lično nisam za to. Možda će se naljutiti oni koji se time bave, ali ja zaista ne verujem u psihijatre. Nekako je moja deviza da niko ne može da ti pomogne koliko sam sebi možeš da pomogneš. Čvrsto verujem da najveće probleme čovek može da reši sam sa sobom. Kako da ti pomogne neko drugi ako sam sebi ne možeš da pomogneš - rekao je pevač za VIP Magazin.

Sa druge strane, Matić je priznao da podržava legalizaciju prostitucije.

- Legalizaciju prostitucije podržavam, evo iz kog razloga. Mi smo zemlja u kojoj se to radi u tolikoj meri kao da je legalna, a nije legalna - kratko je odgovorio Dejan.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media