Kristijan pobegao iz zatvora, Cecine suze padaju na dole! Otkrijte šta nas sve čeka u 2016. godini!

Zorannah ostala bez H!

Kristijan pobegao iz zatvora, Cecine suze padaju na dole! Otkrijte šta nas sve čeka u 2016. godini!

Da li su Seve i mali Keba dobili dete i kako su ga nazvali, za koga se udaje Ceca, da li je Arkan živ, šta je bilo sa Veljkom i Mašom, šta se neverovatno desilo sa Zorannah....
Objavljeno: 14:14h

Događaji koji su obeležili narednu godinu svima su već uveliko poznati, ali ima i onih o kojima niko u javnosti nije govorio. Mi vam predstavljamo top 12 najneverovatnijih, najluđih i najsmešnijih događaja koje nećete moći da zamislite ni na filmu. Zavalite se i uživajte: 1. Cecine suze napokon počele da padaju na dole! Popularna pevačica doživela je pravi preokret kada se rasplakala. Njene suze prestale su da prkose gravitaciji. Razlog tome je vaskrsnuće njegog supruga Arkana, koji se vratio posle 15 godina iz Nigerije gde se sve vreme krio. Evo kako bi Arkan danas izgledao da je živ! Anastasijina najdirljivija poruka ocu! (FOTO) Prvo je zagrlio svoju ćerku. Taman kad smo mislili da će ova priča imati srećan kraj...

What it would look like if me and daddy were together, today. Love you daddy credits: NanoTheArtist

A photo posted by Anastasija Ražnatović (@raznatovicanastasija) on

2. Ceca se udaje, ali ne za Arkana!
Evo ko bi mogao da zameni Arkana u slučaju da se Ceca opet uda! (FOTO)
Printscreen/You tube/Svetlana Ceca Raznjatovic
3. Seve i Mali Keba dobili blizance! Dečak se zove Dragan Kojić Beba, a devojčica je Keberina. Keba je radio isto što i na svadbi! Evo kako su Igor i Seve proslavili prvi katolički Božić! (FOTO)
Marina Lopičić
4. Veljko ipak nije oženio Mašu, ali je ove godine uspeo da smuva 734 cice! Napad na mladi par: Veljko i Maša obrukali Cecu! (FOTO) (VIDEO)
Instagram/raznatovic_veljko
Cecin Veljko nikad srećniji, hoće da ženi Mašu! (FOTO)
5. Ali zato je svadba Kostadina i Anastasije proglašena za svadbu veka.
Ispalila se Anastasija: Kog muškarca je to pokušala da sakrije? (FOTO) Veljko je na svadbi smuvao kumicu, a viđen je i sa tri još nepoznate ribe.
Instagram/Anastasija Ražnatović
6. Kristijan pobegao iz zatvora, slika i piše knjige. Kristijan operisan: Objavio prve fotografije sa glavom u zavojima (FOTO)
Po njemu Lio De Keprio snimao film "keč mi if možeš", a Kristijanizacija polako obuzima svet i postaje ozbiljan trend.
iako su ga Stanije, Balerine i ekipa sa Farme posećivali u zatvoru. Kristijan u panici: Mogu da oslepim, razbili su mi glavu čekićem! (FOTO) 7. Rijatiji Ražnatijansi po gledanosti i broju folovera na Instagramu prestigao je Kardašijane. Ražnatijans: 8 razloga zbog kojih bi Ceca i deca pokidali Kardašijane! (FOTO) (VIDEO)
8. Zorannah izgubila N i H! Opšta histerrijah! I bosanske tinejdžerke odlepile za knjigom od Zorannah! (FOTO) (VIDEO)
Jelena Vučetić
Njeno mesto zauzela je Micannah TrofrtaljkaH. 10. Osnovana stranka SDS - srpsko društvo starleta! Skvik skvik! Jelena Golubović posle golih grudi, pokazala i vevericu (VIDEO) (FOTO) Preko Farme do ministarkse fotelje" i Kako da što jeftinije ispeglate grudi, usne i salo".
Aleksandar Jovanović Cile/Damir Dervišagić/Dragan Kadić/Stefan Jokić
11. Novi rijaliti broj 1 u Srbiji! samo učesnici ne bi imali odeću. Jelena poručila Kriletu: Ti si jedan slabić i p**ka!!! Šta li će moj brat napolju da ti radi?!? (VIDEO)
Stefani i Ervin ispod pokrivača
11. Zbog dosta eksplicitnih scena surovog seska u novom rijaltiju, UKINUTU SU PORNO FILMOVI
12. Karleuša zakopala ratne sekire sa Cecom Ponizila ih: Karleuša žestoko isprozivala Cecinu decu! (FOTO)
Instagram/Jelena Karleuša

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.